İki laptopdan hangisi?

Aauyper

80+
Reaksiyon skoru
117
Acer Nitro 5'i indirimde yakalayamadım. Bütçemi arttırdım. Bu ikisinden hangisi? Bu akşam alacağım. Not: Atacaklarımdan biri 240gb ama sıkıntı değil depolama birimi.
1- https://www.hepsiburada.com/casper-...r-bilgisayar-p-HBV00000TPF28?magaza=EXCALIBUR

2- https://www.hepsiburada.com/lenovo-...82ey00cgtx-p-HBV000018O91S?magaza=Hepsiburada
bu fiyata daha iyisi varsa ona da açığım. Keyifli forumlar.
Casper'da 256 GB M.2 SSD, Lenovo'da 512 GB SSD var.
Casper'da 16 GB RAM, Lenovo'da 8 GB RAM var.
Casper'da GTX 1650 Ti, Lenovo'da GTX 1650 var.

Casper daha avantajlı duruyor fakat Lenovo'yu aldıktan sonra RAM ve SSD yükseltmesi yaparsınız. Ekran kartının Ti olması dışında bir fark yok.

Son düzenleme:
Oyunlarda bi tık daha fazlafps almak istiyorsan casperi al ama depolaması çok az yetmez 240 gb bi tane ssd taktırman lazım.

Casper'da 256 GB M.2 SSD, Lenovo'da 512 GB SSD var.
Casper'da 16 GB RAM, Lenovo'da 8 GB RAM var.
Casper'da GTX 1650 Ti, Lenovo'da GTX 1650 var.

Casper daha avantajlı duruyor fakat Lenovo'yu aldıktan sonra RAM ve SSD yükseltmesi yaparsınız. Ekran kartının Ti olması dışında bir fark yok.
Isınma ve sesli çalışma konusunda hangisi daha iyi bilginiz var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyunlarda bi tık daha fazlafps almak istiyorsan casperi al ama depolaması çok az yetmez 240 gb bi tane ssd taktırman lazım.

Soğutma konusunda Lenovo daha iyi diye biliyorum.

Valla bende 1 ay önce lenovo aldım özellikleri imzam da yazıyor. Oyuna girince fan sesini rahatlıkla duyuyorsun ama kulaklık takarsan oyunun sesinden fan sesini duymazsın. Oyun harici ses çıkmıyor hiç. İlk kez laptop kulanıyorum.

Geri