Arthur Morganx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 428
Kingdom Come 2 ve assasins creed shadows arasında kaldım hangisini alayım sizce kingdom come 1 oynamadım ama epicde var
İlki yavaş bir oyun ama güzel, ikinci daha aksiyon hızlı oyun. İki oyunda tatmin eder. Tercih senin kralKingdom Come 2 ve assasins creed shadows arasında kaldım hangisini alayım sizce kingdom come 1 oynamadım ama epicde var
Kesinlikle KCD2.Kingdom Come 2 ve assasins creed shadows arasında kaldım hangisini alayım sizce kingdom come 1 oynamadım ama epicde var
ilk kingdom come oyununu oynamadan oynasam olur mu yt dan hikayesine baksamShadows oynadım ve beğenmedim. Kcd 2 yenur
Kcd2 yi bende oynamadım ama kcd 1 kötü bir oyun degil bi 10 saat oynamıştım. Format atmasam devam ederdim. Tabi yine de sen bilirsin.ilk kingdom come oyununu oynamadan oynasam olur mu yt dan hikayesine baksam
Kesinlikle kcd 2Kingdom Come 2 ve assasins creed shadows arasında kaldım hangisini alayım sizce kingdom come 1 oynamadım ama epicde var
Ufak bir özet islesen yeterli oyundaki karakterini daha çok sen şekillendiriyorsun bu yüzden çok önemli değil.ilk kingdom come oyununu oynamadan oynasam olur mu yt dan hikayesine baksam