Neler Yeni

İkinci Ekran için Öneri

liba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Semih Liba
Arkadaşlar 3lü monitör setupuna geçmek istiyorum ana monitörüm Samsung Odyssey G4 240 Hz ikinci monitör olarak ASUSun 15 yıllık bir monitörünü kullanıyorum ancak
yeni güncelleme yapıp 3lü monitör setupuna geçeceğim ana monitörüm 25" yanlarına 2 adet düşük bütçeli ekran almak istiyorum açıkçası ne kadar ucuz o kadar iyi benim için
Tazelemesi farketmez görüntü vermesi yeterli Ana monitör IPS olduğu için onlar VA falan da olabilir
En mantıklı tercih benim için hangi monitör yada monitörler olacaktır
Boyut ta önemli değil 27"de kullanabilirim genel anlamda görüntü vermesi yeterli :D:D

Bünyamina

80+ Platinum
Arkadaşlar 3lü monitör setupuna geçmek istiyorum ana monitörüm Samsung Odyssey G4 240 Hz ikinci monitör olarak ASUSun 15 yıllık bir monitörünü kullanıyorum ancak
yeni güncelleme yapıp 3lü monitör setupuna geçeceğim ana monitörüm 25" yanlarına 2 adet düşük bütçeli ekran almak istiyorum açıkçası ne kadar ucuz o kadar iyi benim için
Tazelemesi farketmez görüntü vermesi yeterli Ana monitör IPS olduğu için onlar VA falan da olabilir
En mantıklı tercih benim için hangi monitör yada monitörler olacaktır
Boyut ta önemli değil 27"de kullanabilirim genel anlamda görüntü vermesi yeterli :D:D
En düşük işini görecek kart arıyorsan bu rx6600 olur.

liba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Semih Liba
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuanda da 3'lü setup kullanıyorum aslında Televizyonum bağlı ve 4070Tİ Super kullanıyorum zaten zaman zaman fan açsa da genelde iş görüyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,061,958
Üyeler
168,715
Son üye
suleymanhmett