berkauaslan49
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 471
Tr cihazi kutu var fatura yok pili degismis 15000tl alinir mi sizce kasasi temiz duruyor
13e alırsan al güncelleme yok sadeceTr cihazi kutu var fatura yok pili degismis 15000tl alinir mi sizce kasasi temiz duruyor
Alınır fiyatıda iyi sayılır 64gb iseTr cihazi kutu var fatura yok pili degismis 15000tl alinir mi sizce kasasi temiz duruyor
13e düz 11 i vermiyorlar neredeyse ( ara sıra 64gb düşüyor) o fiyattakilerin ya ekranı çatlak oluyor ya arkası13e alırsan al güncelleme yok sadece
pazarllık sünettir be abimAlınır fiyatıda iyi sayılır 64gb ise
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
13e düz 11 i vermiyorlar o fiyattakilerin ya ekranı çatlak oluyor ya arkası
Hocam sıfırı bile alınmaz o derece diyom bakTr cihazi kutu var fatura yok pili degismis 15000tl alinir mi sizce kasasi temiz duruyor
Pazarlık sünnette ürünün fiyatını öldürmemek lazım yoksa işin tadı kaçıyorpazarllık sünettir be abim
Neden alınmaz?Hocam sıfırı bile alınmaz o derece diyom bak
Önü yok ki 11 in biraz daha para koy üst modeli alsın ayrıca aşırı ısınıyor telefon iphonexs max düşürüdüm sen düşünPazarlık sünnette ürünün fiyatını öldürmemek lazım yoksa işin tadı kaçıyor
Neden alınmaz?
sende haklısınPazarlık sünnette ürünün fiyatını öldürmemek lazım yoksa işin tadı kaçıyor
Neden alınmaz?
11 pro konuda ki telefonÖnü yok ki 11 in biraz daha para koy üst modeli alsın ayrıca aşırı ısınıyor telefon iphonexs max düşürüdüm sen düşün
NiyeHocam sıfırı bile alınmaz o derece diyom bak
Düz 9 ver al geç aydınlanırsın o oled ekranın kalitesi mükemmel ben babam yüzünden mecbur 11 aldım s22 vardı babamın kuzeninin oğlunda ekranı onunda çok iyi ama jiriskop hassasiyeti olarak İOS her zaman çok daha iyiNiye
Elimdeki telefonla takas edicem bundanda kurtulmus olurum alayim mi sizce dostlar iphone 8 ustune 9500 vericem
9200 son alayim miDüz 9 ver al geç aydınlanırsın o oled ekranın kalitesi mükemmel ben babam yüzünden mecbur 11 aldım s22 vardı babamın kuzeninin oğlunda ekranı onunda çok iyi ama jiriskop hassasiyeti olarak İOS her zaman çok daha iyi
Al daha da inmez fiyatıda iyi9200 son alayim mi