Hocam ben piyasaya neredeyse 6 aydır bakmıyorum bir şey diyemem o yüzden.
Martta 10K'ya aldığım RX 6600 XT. 3 ay sonra şuan 7.5K'larda geziniyor ve daha da düşecek gibi gözüküyor. Sen düşün reisHocam ben piyasaya neredeyse 6 aydır bakmıyorum bir şey diyemem o yüzden.
BEDAVAAmazon sıkıntı olurmu jp
Sadece garantisi yok.Amazon sıkıntı olurmu jp
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilmem .d
Asrock taichiSadece garantisi yok.
Canlı performansına şahit oldum. Nvidia sever olsam da alırdım çok üst düzey bir kart. Marka model belirtmelisiniz.
Yarın gidebilirsen almaya gidicem inş bişi olmaz asrock taichi modeli iyi mi?BEDAVA
BİDE TAİCHİ YAPIŞAsrock taichi
Yarın gidebilirsen almaya gidicem inş bişi olmaz asrock taichi modeli iyi mi?
Eğer almaz isen bana link atabilirsiniz hocam
He valla taichi tipi muq yarın gidebilirsen gidip alcam ya fiyat da güzel ama bozulmaz dimi sonra elimde patlamasin .dBİDE TAİCHİ YAPIŞ
Alcam .fEğer almaz isen bana link atabilirsiniz hocam
Sus al yoksa valla bulur kredi çekerimHe valla taichi tipi muq yarın gidebilirsen gidip alcam ya fiyat da güzel ama bozulmaz dimi sonra elimde patlamasin .d
Alcam .f
Valla alacam lan yarın laptopu 23 veya 23500e veriyorum i5 11600k da buldum 2900tl kutusu açılmamış onu da alcam alimmiSus al yoksa valla bulur kredi çekerim
He valla taichi tipi muq yarın gidebilirsen gidip alcam ya fiyat da güzel ama bozulmaz dimi sonra elimde patlamasin .d
Alcam .f
Kart benden yakışıklı lanSus al yoksa valla bulur kredi çekerim
2900 iyiValla alacam lan yarın laptopu 23 veya 23500e veriyorum i5 11600k da buldum 2900tl kutusu açılmamış onu da alcam alimmi