- Reaksiyon skoru
- 310
Kut Fatura Garantisine dikkat ederim fakat amd ekran kartlarında hata oluyormuş bu nedenlede kullanıcılar satmaya karar veriyormuş sizce ikinci el amd ekran karti alınır mı yoksa NVidiamı alınır?
AMD hata driverlerı ile korkutuyor biraz insanıben mesela kartımı satmayı dusunuyorum... miningden sonra aldım hata da yok sence ?
2020 değil burasıAMD hata driverlerı ile korkutuyor biraz insanı
Hâlâ yaşayan var 6000 serisinde, garanti edip 7000 e yönelmekmi en mantıklı?2020 değil burası
rx590 serisinide 3 seneye yakın kulladım 10 kere wattman hatası almadım. Kullanmadan bilemezsin Amd yiAMD hata driverlerı ile korkutuyor biraz insanı
Hocam bu hatalar öyle verileri kaybettiricek düzelmeyecek hatalarmırx590 serisinide 3 seneye yakın kulladım 10 kere wattman hatası almadım. Kullanmadan bilemezsin Amd yi
kardeşim 2 yıldır rx6600 kullanıyor hiç yaşamadı. dediğim gibi o 6000 serisi ile düzeltilen bir hata.Hâlâ yaşayan var 6000 serisinde, garanti edip 7000 e yönelmekmi en mantıklı?
hayır sadece oyundan atıyor korkulacak bir hata değil.Hocam bu hatalar öyle verileri kaybettiricek düzelmeyecek hatalarmı
Yaşansada düzeltilebilir dimikardeşim 2 yıldır rx6600 kullanıyor hiç yaşamadı. dediğim gibi o 6000 serisi ile düzeltilen bir hata.
mavi ekran hatası gibi düşünYaşansada düzeltilebilir dimi
evet wattman çözümleri mevcut. eski sürümlere ddu ile geçerseniz sorun çözülebiliyor. zaten sorun sadece ekran kartı ile alakalı değil genellikle dandik psu kullanmaktan oluyor. bende riot oyunlarında yaşıyorum ve muhtemelen psu yüzünden yaşıyorum.Yaşansada düzeltilebilir dimi
Psunun markası ne hocamevet wattman çözümleri mevcut. eski sürümlere ddu ile geçerseniz sorun çözülebiliyor. zaten sorun sadece ekran kartı ile alakalı değil genellikle dandik psu kullanmaktan oluyor. bende riot oyunlarında yaşıyorum ve muhtemelen psu yüzünden yaşıyorum.