Neler Yeni

İkinci El Ekran Kartı Alımı

Alperrium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet Alper Aksoy
Arkadaşlar 7500tlye Palit 3070 8gb ekran kartı buldum ikinci el satan kişinin kendisi de kart mining çıkması mı bilmiyor ancak sıcaklığı 63-70 derece üzerine çıkmıyormuş garanti etiketleri üzerindeymiş sizce güvenebilir miyim veya nelere dikkat etmem gerekir güvenilir olması için satıcıya neler sormalıyım?

fvozkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Furkan Veli Özkan
Arkadaşlar 7500tlye Palit 3070 8gb ekran kartı buldum ikinci el satan kişinin kendisi de kart mining çıkması mı bilmiyor ancak sıcaklığı 63-70 derece üzerine çıkmıyormuş garanti etiketleri üzerindeymiş sizce güvenebilir miyim veya nelere dikkat etmem gerekir güvenilir olması için satıcıya neler sormalıyım?
Testler vardı onları yaptır video veya fotoğraf iste

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
adamın elinde birden fazla sayıda ekran kartı varsa mining yapmıştır. ilanlarını vb kontrol et.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,541
İsim
Hacı
Furmark + Oyun testi.

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,100
İsim
Ali
Yakın tarihte GTX1070 ve GTX1050 gibi kartlar aldım. Kartı almadan önce furmark test istedim. Adam testi full ayarlarda açıyor ve 10-15dk sonra görüntülü arıyorum kartın bakım gerekli mi ani düşüş ve sıcaklıkta artış var mı bakarım.

Çok şükür şu ana kadar hiç üzen kart almadım. Sıcaklıkları bakım istiyor mu belli ediyor.

Alperrium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet Alper Aksoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
adamın elinde birden fazla sayıda ekran kartı varsa mining yapmıştır. ilanlarını vb kontrol et.
adamın elinde birden fazla ekran kartı var ama adam toptancı benim internet kafeci bir tanıdığım var adama parçalarını bu satıcı veriyormuş oradan ulaştım ben
Mesaj otomatik birleştirildi:

Furmark + Oyun testi.
Oyun testlerinde 65 dereceyi geçmiyordu iyi midir?

Testler vardı onları yaptır video veya fotoğraf iste
hangi testler aga bilmiyorum ben yabancıyım biraz bu tarz işlere

fvozkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Furkan Veli Özkan
Furmark + Oyun testi.
adamın elinde birden fazla ekran kartı var ama adam toptancı benim internet kafeci bir tanıdığım var adama parçalarını bu satıcı veriyormuş oradan ulaştım ben

Oyun testlerinde 65 dereceyi geçmiyordu iyi midir?

hangi testler aga bilmiyorum ben yabancıyım biraz bu tarz işlere

Top Bottom