Neler Yeni

İkinci El Forumu İçin Düzenlemelere Başladık!

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Abi sadece teknoloji ürünleri içinmi satış olacak?

BoraYücel

80+ Bronze
Dostlar selamlar. Herkesin merakla beklediği ikinci el forumumuz için gerekli eklentiyi test sitesinden çıkartıp forumumuza taşıma işlemine başladık. Bazıları zaten bunu hemen fark etmişti, fakat profilinizdeki bölümleri görüp bunlar ne dememeniz için ufak bir duyuru yapmak istedim. Düzenlemelere tam gaz devam ediyoruz, kısa bir süre içerisinde sizlerin kullanımına sunulacaktır. Arada bu konuya çeşitli güncellemeler atacağım, takipte kalın :)
Bu 2.forum ne için kullanılacak ?

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
Dostlar selamlar. Herkesin merakla beklediği ikinci el forumumuz için gerekli eklentiyi test sitesinden çıkartıp forumumuza taşıma işlemine başladık. Bazıları zaten bunu hemen fark etmişti, fakat profilinizdeki bölümleri görüp bunlar ne dememeniz için ufak bir duyuru yapmak istedim. Düzenlemelere tam gaz devam ediyoruz, kısa bir süre içerisinde sizlerin kullanımına sunulacaktır. Arada bu konuya çeşitli güncellemeler atacağım, takipte kalın :)
Kolay gelsin

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Aslında forum içerisinde değil de şimdi olduğu gibi bir subdomain ile siteye ulaşılsa güzel olur. Yani bilemeyiz sadece öneri.

Ayrıca ilan vermek veya alıcı olmak rankları etkileyecek mi?
Mesela satış yapınca ekstradan bir rank gelmesi gibi. Olabilir bence. (Mesajlarla olan 80+ ... üzerinden değil de başka bir ünvan yani)
Bir de alış-satış yapabilmek için gerekli bir rankın üzerine çıkmak gerekecek mi?

Lakin troll kitle oluşacağını düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki burada satılan ürünlerin sorumluluğu sadece üyelere mi ait? Aracı mı oluyorsunuz sadece?
Daha önce söylemişlerdi.
Sadece aracı oluyorlar.
Yani ödeme vb. kendilerini alakadar etmiyor.
Zaten Kullanım şartlarında hiçbir sorumluluk alınmadığını görebilirsin :D

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
@Mehmet Yılmaz hocam 2. el kategorisi dışında diyelim bir arkadaş bu ürün nasıldır diye sordu. Fakat başka bir üye ise elindeki ürünü o üyeye kakalamaya çalışabilir ve böylece konudan sapılabilir. Hocam 2. el kategorisi dışında ürün satmaya çalışmak yasak olmalı bence.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Ellerinize sağlık:love:

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Sadece ben fark ettim... Paylaşmasam kimse duymayacak..

Top Bottom