ensardogdu
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- Ensar Doğdu
Dostlarım merhaba, öncelikle bu sorumla alakalı tam olarak nerden konu açsam bilemedim o yüzden buraya açtım, yanlış açtıysam farklı bi yere açabilirim uyarabilirsiniz. 1 buçuk senedir kullanmış olduğum iPhone 14 Pro Max 256 Gb (Derin Mor) telefonumu satıp bilgisayar almak istiyorum, 6 ay daha garantisi devam ediyor, kasasında ekranında bi hata yok sıfır gibi nerdeyse, Vatan Bilgisayardan almıştım ilk kullanıcısıyım. Soruma gelecek olursak sizce telefonun ikinci el piyasa değeri ne olmalı? Hangi fiyata alıcı bulabilirim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Eklemeyi unutmuşum affola dostlar, Easycep firması 49.005, Getmobil firması ise 49.700 TL ön teklif veriyor artmaz bi fiyat ama incelemelerinin sonucunda düşedebilir yani net bi fiyat değil en fazla verebilecekleri fiyat bu, esnaf fiyatı az çok belli ama son kullanıcı fiyatı ne olur sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eklemeyi unutmuşum affola dostlar, Easycep firması 49.005, Getmobil firması ise 49.700 TL ön teklif veriyor artmaz bi fiyat ama incelemelerinin sonucunda düşedebilir yani net bi fiyat değil en fazla verebilecekleri fiyat bu, esnaf fiyatı az çok belli ama son kullanıcı fiyatı ne olur sizce?