Neler Yeni

İkinci el İPhone alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Burak BARDAKCI
İlgilendiği Kategoriler
GYMMMMMMMMM
İPhone almayı istiyorum ama xr veya x almak istiyorum
Ekranı büyük olduğu için
Garantisi devam eden bir tane buldum alınır mı sizce pil sağlığı 99
Not:bütçe 0 İPhone almaya yetmiyor

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Özgürcan
xr ve xler de pasaport kaydı olmuyor cogunda cogu kısı belırtıyor bunu bunu dıkkat et ekranında bı sıkıntı olmasın bataryası degıstırmek ıstedıgınde ekranı catlak dahı olsa onuda degıstırmek zorunda kalıcaksın ıcloud kılıdı zaten olmıcak bunu en ıyı sen satın alırken kendıne olusturup app storedan bı uygulama ındıreceksın ındırebıldıkden sonra bı sorun kalmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Burak BARDAKCI
İlgilendiği Kategoriler
GYMMMMMMMMM
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
xr ve xler de pasaport kaydı olmuyor cogunda cogu kısı belırtıyor bunu bunu dıkkat et ekranında bı sıkıntı olmasın bataryası degıstırmek ıstedıgınde ekranı catlak dahı olsa onuda degıstırmek zorunda kalıcaksın ıcloud kılıdı zaten olmıcak bunu en ıyı sen satın alırken kendıne olusturup app storedan bı uygulama ındıreceksın ındırebıldıkden sonra bı sorun kalmaz
Ekranda sıkıntı yok sadece yanlarda soyulma, çizilmesi var kılıf ve ekran koruyucu ile kullanacağım için bir sorun olacağını sanmıyorum

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Özgürcan
Ekranda sıkıntı yok sadece yanlarda soyulma, çizilmesi var kılıf ve ekran koruyucu ile kullanacağım için bir sorun olacağını sanmıyorum
fatura kutu varmı ? yıne sen bılırsın daha temızı varsa onlara bak para verıceksın sonuctu

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
4900-5k arasına alınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular