Yardım İkinci El Logitech G29 Alınır mı?

Reaksiyon skoru
1
10 k bütcem var 2. El g29 almalı mıyım
Sizce direksiyon setine para vermeye gerek var mı aldığıma pişman olur muyum?

İkinci el alım satım yapabiliyorsanız alınır. Alırken kazanırsanız üstüne kâr bile edersiniz. Almadan önce güzel şekilde montaj edebileceğiniz, kablolamayı kontrol edebileceğiniz ve sık sık sökmeyeceğiniz bir yer ayarlamanızı tavsiye ediyorum. Bu söylediklerim çok mühim bence yoksa kurmaya ve toplamaya üşenirsiniz.

kiralamak saçma 2. elde temizini bul al en kötü 3 ay kullanırsın daha az zararla veya karla satarsın

Alınır ben sıkıldıkça direksiyon seti alıp kullanıp satıyorum. Her seferinde de kâr ediyorum. Dolayısıyla kiralamayı da pek tavsiye etmem.

İkinci el alım satım yapabiliyorsanız alınır. Alırken kazanırsanız üstüne kâr bile edersiniz. Almadan önce güzel şekilde montaj edebileceğiniz, kablolamayı kontrol edebileceğiniz ve sık sık sökmeyeceğiniz bir yer ayarlamanızı tavsiye ediyorum. Bu söylediklerim çok mühim bence yoksa kurmaya ve toplamaya üşenirsiniz.
Çok doğru söyledin.Ben hem ets hem de cs oynadığım için günde 2-4 kere direksiyonu kablolarını çıkarmadan yerini değiştiriyorum ki bu bile zor geliyor
Seviyorsan al 2.el en mantıklısı

valla knk ilk sahibinden 3 aylık teknosadan alınma g920 aldım dedim en son sıkılacak adam benim daha geçen pazar aldım pazartesi salı kullandım sıkıldım

Geri