İKİNCİ EL RAM ALINIR MI ?

Reaksiyon skoru
9
Bütçe
1000
Bende NeoForza 8gb 3200mhz ram var ve apu sistem olduğum için dual channel kullanmak istiyorum.
ilk sorum :
NeoForza 3200mhz cl16 8 gb ddr4 ram ile uyumlu 8gb ram var mıdır ?
ikinci sorum :
Eğer neoforzaya uygun ram bulamazsam ikinci elden 8*2 ram almam güvenilir olur mu ? yani 2.el ram alınır mı ?

Bende NeoForza 8gb 3200mhz ram var ve apu sistem olduğum için dual channel kullanmak istiyorum.
ilk sorum :
NeoForza 3200mhz cl16 8 gb ddr4 ram ile uyumlu 8gb ram var mıdır ?
ikinci sorum :
Eğer neoforzaya uygun ram bulamazsam ikinci elden 8*2 ram almam güvenilir olur mu ? yani 2.el ram alınır mı ?
Alınır sorun olmaz. Sıfır ram almadım neredeyse şimdiye kadar.

peki alırken neye dikkat etmeliyim ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sanırım kendi belleğimi satıp ikinci elden 8*2 alcam.
En mantıklısı yine o kit olarak 2. el almak orası ayrı tabi. Neo forzalar çok iyi ramler sayılmaz subtiming bakımından.

neoforza benim de elime geçmişti en kısa sürede satmak için dip fiyattan verdim yani pek iyi bir ram değil
bilgisayarda 2. el alınabilecek en mantıklı parçalardan biri de ram o yüzden kozmetik olarak iyi gözüküyorsa alabilirsin önerim 2. elden Corsair Vengeance LPX 8x2 bulman ortalama fiyatları bütçene uygun minik de bir pazarlıkla çözersin

30-60 dk arası memtest64 (ya da memtest86) ekran görüntüsü isteyin 2. el alırken. bir sıkıntı varsa büyük ihtimalle kendini belli eder

neoforza benim de elime geçmişti en kısa sürede satmak için dip fiyattan verdim yani pek iyi bir ram değil
bilgisayarda 2. el alınabilecek en mantıklı parçalardan biri de ram o yüzden kozmetik olarak iyi gözüküyorsa alabilirsin önerim 2. elden Corsair Vengeance LPX 8x2 bulman ortalama fiyatları bütçene uygun minik de bir pazarlıkla çözersin
650 liraya bile varmış kardeşim. alınabilir aslında corsair lpx öven arkadaşlarım vardı. iyi ise alabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,425
Üyeler
183,425
Son üye
mavikurt
Geri