Neler Yeni

İkinci el Razer Blackshark v2 alınır mı ?

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Yiğit Aralim
V2 modeli arkadaşın bahsettiği.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kulaklıkla insanların en çok kullandığı ürünlerdendir ve en rahat kirlenebilen üründür örnek olarak saç terlemesi, kafa terlemesi, mikrofon ısırılması gibi şeyler. Kulak içi kulaklıklarda direkt kulak kiri sebebiyle alınmaz.
Kulaklık hediye gelmiştir hiç kullanılmamıştır belki. Ayrıca kolonyalı bezle güzelce temizlersin geçersin çok da takmamak lazım.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
oğuzhan ege
dikkat etmemişim pardon bu arada iki kulaklığıda hiç bir şekilde önermiyorum neden denilirse oyunlar için mikrofonu hem bana göre iyi deyil onu geçtim kulaklık 100 db şiddetine sağip yani iyi bir ses gücü yok bazı sitelerde farklı gösterebiliyor 105 altını önermiyorum.

Zechion

80+ Silver
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kulaklık hediye gelmiştir hiç kullanılmamıştır belki. Ayrıca kolonyalı bezle güzelce temizlersin geçersin çok da takmamak lazım.
O hediye olma ihtimali çok düşük bir ihtimal ve böyle bir kulaklık geldiğinde kullanılmamış olma ihtimali çok düşük.
Kolonyalı bezin o kadar çok şeyi temizleyebileceğini düşünmüyorum o kumaş/deri pedlere siner o en son alacağım şey ikinci el kulaklıktır. (Garantinin 2 yıl olmasını düşünürsek 3 ay garantisi kalmış 1 yıldan fazla kullanılmış)

shank

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
çilekeş
dikkat etmemişim pardon bu arada iki kulaklığıda hiç bir şekilde önermiyorum neden denilirse oyunlar için mikrofonu hem bana göre iyi deyil onu geçtim kulaklık 100 db şiddetine sağip yani iyi bir ses gücü yok bazı sitelerde farklı gösterebiliyor 105 altını önermiyorum.
önerdiğiniz başka alternatif var mı

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
oğuzhan ege
önerdiğiniz başka alternatif var mı
hocam şimdi çoğu kişi markacı olduğu için ben bu konulara girmek istemiyorum malesef o yüzden öneri yapmayacağım ama alacağınız kulaklıkların özellikleri 50mm olsun altı olmasın üstü olursa 53mm çok güzel olur hoporlor çapı büyüklüğü oluyor bass daha iyi hissedersiniz db oranına geldiğmizde 105 altını kesinlikle almayınız. markası en büyük marka olsa bile.

Top Bottom