Öyle yaptım ama oda zarar vermis galiba potansiyometreye şuan hiç çalışmiyor calissada full sola çekiyorArkadaşlar bahsetmiş zaten hocam yeni potansiyometre de alsan lehim yapman gerekecek hatta bu sefer 1 değil 3 tane yapacaksın mecbur. Arkadaşın dediği gibi civardaki bir elektronikçiye götür lehimlesin 2 dk.
İçinden geçmiş potansiyometreninÖyle yaptım ama oda zarar vermis galiba potansiyometreye şuan hiç çalışmiyor calissada full sola çekiyor
direksiyona taktığımız yere uynuyor ucu sadece tam yuvarlak değil u seklinde![]()
Genel Markalar 10k Potansiyometre - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar 10k Potansiyometre yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam bu linkteki sanırım sizin bozulan potansiyometrenin özelliklerini karşılıyor isterseniz bir göz atabilirsiniz
Buyrun hocam beyaz şeyin tam ortasına giriyorHocam tam anlayamadım hem elinizdeki potansiyometrenin hem de direksiyona takıldığı yerin anlaşılır şekilde birkaç tane fotoğrafını atarsanız daha rahat anlaşılır
Kaçlık hocam potansiyometreBuyrun hocam beyaz şeyin tam ortasına giriyor
derece sormuyor direnç soruyor. sürekli sola çekme sorunu varsa çok büyük ihtimalle bi yandakiyle temas etmiş yanlış lehim olmuş. ondan kaynaklıdır. yeni bi pot alın düzelir.270 derece
Direncine bakarsanız üstünde yazması lazım270 derece