Aquinas
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 22
- İsim
- Salih Kılıç
Merhaba! Doğru kategoriye mi yazıyorum bilmiyorum, sizlerden istediğim yardıma göre bu kategoriyi doğru buldum. Aşağıda sistemim yazıyor, hâlihazırda 165Hz 1ms kullandığım bir monitörüm var. Aynısından veya daha yüksek Hz'e sahip olan ikinci monitör satın alıp ikisini de kullanmak istiyorum. Eminim siz de onaylayacaksınızdır iki monitör sayesinde iki ayrı işlemi rahatlıkla yapabiliyoruz. Ben de bu şekilde örnek vermem gerekirse bir monitörden film izlerken durdurmadan ikinci monitörden diğer işlemlerimi yerine getirmek istiyorum. Aktif olarak kullanmak istiyorum zaten lâkin emin olamadığım bir şey var.
Valorant vb. oyunları oynarken iki monitör de (Bir ekranda valorant, diğer ekranda spotify uygulaması gibi) açık olacağı için oyunlarda veya bilgisayarın kendi performansında herhangi bir performans düşüşü vs. olur mu, sistemimde herhangi bir parçayı geliştirmeden rahatlıkla kullanabilir miyim?
Hiç iki monitör kullanmadığım için herhangi bir sorun yaşar mıyım bilmiyorum. Bu sebeple sizlerden öneri ve bilgi almak istedim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Kasa: NZXT H510 Flow Kompakt ATX Mid-tower Delikli Ön Panel Temperli Yan Cam Siyah Oyun Kasası
Anakart: Asus Prime B450M-K II AM4 DDR4 4400 HDMI DVI VGA M2 USB3.2 mATX
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 MPK 6 Çekirdek 12 Thread 3.5/4.4GHz
Ekran Kartı: Palit GameRock RTX 3070 8GB GDDR6 256 Bit
RAM: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 Siyah Single Kit Ram / 2 ADET
SSD: WESTERN DIGITAL 480GB PCIe NVMe GREEN 3D NAND M.2 SSD
PSU: FSP 650W PERFORMANCE 12CM PSU
Valorant vb. oyunları oynarken iki monitör de (Bir ekranda valorant, diğer ekranda spotify uygulaması gibi) açık olacağı için oyunlarda veya bilgisayarın kendi performansında herhangi bir performans düşüşü vs. olur mu, sistemimde herhangi bir parçayı geliştirmeden rahatlıkla kullanabilir miyim?
Hiç iki monitör kullanmadığım için herhangi bir sorun yaşar mıyım bilmiyorum. Bu sebeple sizlerden öneri ve bilgi almak istedim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Kasa: NZXT H510 Flow Kompakt ATX Mid-tower Delikli Ön Panel Temperli Yan Cam Siyah Oyun Kasası
Anakart: Asus Prime B450M-K II AM4 DDR4 4400 HDMI DVI VGA M2 USB3.2 mATX
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 MPK 6 Çekirdek 12 Thread 3.5/4.4GHz
Ekran Kartı: Palit GameRock RTX 3070 8GB GDDR6 256 Bit
RAM: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 Siyah Single Kit Ram / 2 ADET
SSD: WESTERN DIGITAL 480GB PCIe NVMe GREEN 3D NAND M.2 SSD
PSU: FSP 650W PERFORMANCE 12CM PSU