İleriye Dönük Psu Önerisi

『MR』GHOST

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
236
Şuana Sistemimde Amd ryzen 5 7600 işlemci rx7800xt ekran kartı var psu olarak Deep Cool pk750D bronz sertifikalı bir psu var modüler değil işlemci olarak 9800x3d ye gelicem ekran kartı da önümüzdeki seni yeni bir amd kart almayı planlıyorum bunun için yeni bir psu almak istiyorum ileriye dönük 6000 serisi çıktığında fln başka bir psu aratmasın istiyorum

Deep cool

Enermax( pek güvenemiyorum )

Gigabyt

Şuana Sistemimde Amd ryzen 5 7600 işlemci rx7800xt ekran kartı var psu olarak Deep Cool pk750D bronz sertifikalı bir psu var modüler değil işlemci olarak 9800x3d ye gelicem ekran kartı da önümüzdeki seni yeni bir amd kart almayı planlıyorum bunun için yeni bir psu almak istiyorum ileriye dönük 6000 serisi çıktığında fln başka bir psu aratmasın istiyorum

Deep cool

Gigabyt
Aralarından en kalitelisi enermax. Gigabyte'ın o serisinin 750w ve 850w versiyonlarının V1 versiyonu patlamasıyla ünlü.

Aralarından en kalitelisi enermax. Gigabyte'ın o serisinin V1 versiyonu patlamasıyla ünlü.
bomb has been planted v1 adını doğru söyleyelim

Deep cool

Gigabyt
neden güvenemiyorsun ? aralarında en iyisi enermax.

İlk defa duydum ondan dolay incelemesi fln da yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nzxt almam ztn
İncelemesi var.

İncelemesi var.

Bu Intel atx ne oluyor hocam ve 1350 w beni uzun süre götürür mü

Bu Intel atx ne oluyor hocam ve 1350 w beni uzun süre götürür mü
ATX standartı oluyor. Yeni nesil kartlar geldikçe intel belirli standartlar yayınlıyor. Örneğin transient response testi şu olmayan güç kaynakları ATX 3.1 alamaz gibisinden.

İleride Intel batsa, AMD tekel olsa değiştirebilir mi?
Hayır, mümkün değil. ATX standartı anakart PSU ekran kartı tonla şey için geçerli. AMD gelip de ben bunu değiştiriyorum derse hiç bir firma kabul etmez. Sadece belki ismi değişir.

Geri