Neler Yeni

İlişki Hakkında , Psikologlar gelsin

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Arkadaşlar

Son düzenleme:

Kara*

80+ Silver
illa konu hakkında uzmanlığa gerek yok basit baya uzak mesafe seni bitirecek yalan dolan dümenden sevgi derken ailesi için içinde kısaca sen git biz bize iyiyiz durumu. yeni sulara yelken aç hayatının merkezine bu kadar koyma dertli tipleri keyfine bak vesselam.

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
illa konu hakkında uzmanlığa gerek yok basit baya uzak mesafe seni bitirecek yalan dolan dümenden sevgi derken ailesi için içinde kısaca sen git biz bize iyiyiz durumu. yeni sulara yelken aç hayatının merkezine bu kadar koyma dertli tipleri keyfine bak vesselam.
knk kızı gerçekten çok seviyorum , yana yana olduğumuz zaman her şeyi unutuyorum, kız da beni çok seviyor , ama artık ilk tanıştığımızdaki gibi değil , çok darlıyo, çok trip atmıyo, bir şey dediğim zaman çok çabuk kırılıyo , beni sinir krizlerine sokuyor bazen. Bazen bana yaptığı gibi ona davranıyorum, bana karşı hareketlerinden çekemediğini görüyorum onunda, diyorum ki sen yapınca bir şey olmuyordu ben yapınca ne oldu kaldıramıyormusun diyorum , hayır ne alakası var diyor. Ben ona karşı tavırlı olunca hiç iplemiyo beni . Bu arada kızın ilk sevgilisi benim hayatındaki. Kız üniye geçicek , ben üni mezunuyum 3 yaş var aramızda . Bazen korkuyorum şimdi böyleyse üniye geçince nasıl olur , daha da çok değişir mi görüşleri değişir mi diye.

Kara*

80+ Silver
knk kızı gerçekten çok seviyorum , yana yana olduğumuz zaman her şeyi unutuyorum, kız da beni çok seviyor , ama artık ilk tanıştığımızdaki gibi değil , çok darlıyo, çok trip atmıyo, bir şey dediğim zaman çok çabuk kırılıyo , beni sinir krizlerine sokuyor bazen. Bazen bana yaptığı gibi ona davranıyorum, bana karşı hareketlerinden çekemediğini görüyorum onunda, diyorum ki sen yapınca bir şey olmuyordu ben yapınca ne oldu kaldıramıyormusun diyorum , hayır ne alakası var diyor. Ben ona karşı tavırlı olunca hiç iplemiyo beni . Bu arada kızın ilk sevgilisi benim hayatındaki. Kız üniye geçicek , ben üni mezunuyum 3 yaş var aramızda . Bazen korkuyorum şimdi böyleyse üniye geçince nasıl olur , daha da çok değişir mi görüşleri değişir mi diye.
evet tam emir komuta askeri olmuşsun hani sevgiyi geç bu tekrarlanmaya dönmüş zamanla illa senden bıkmaya başlayacak daha yolun başında böyleyse. derdi tasayı sen çek aşkım ezeyim seni arada bir sevgi vereyim sus tamam mı misali. kız üniye geçince senden benden canavar olur herhalde. ilk tanıştığın gibi illa ki olmaz zamanla değişir bunları anlatman bile dışarıdan bakan birisi için sevgi aşamasını çoktan geçmiş enayi avlayan bir kız modeli. çalışıyorsun bak her şeye rağmen değer katmaya çalışıyorsun yapma bence. şahsi görüşlerim bu yönde kişiden kişiye değişir fakat uzun sürmeyecek göreceksin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,132
Üyeler
166,161
Son üye
arnoldin
Top Bottom