Neler Yeni

İlk araba önerisi 350-400 bin

tunahanselcuk61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Tunahan Selçuk
Bütçe
375000
Herkese merhaba yaşım 20 bütçem 350 400 arasında. İlk arabam olarak opel corsa düşünüyorum sizin teklifleriniz ve düşüncelerinizde benim için önemli tecrübelerinizi aktarırsanız çok sevinirim. (Asgari ücretin bir tık üstünde maaş alıyorum. Araba masrafları için kredi kartı limitim yeterlidir diye düşünüyorum 150k)

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Murat Aslan
Herkese merhaba yaşım 20 bütçem 350 400 arasında. İlk arabam olarak opel corsa düşünüyorum sizin teklifleriniz ve düşüncelerinizde benim için önemli tecrübelerinizi aktarırsanız çok sevinirim. (Asgari ücretin bir tık üstünde maaş alıyorum. Araba masrafları için kredi kartı limitim yeterlidir diye düşünüyorum 150k)
şehir içi takılacaksan çok komplike olmayan lpg benzinli araba al derim.

VioSensei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Emir
2004-2006 Kia Cerato bak derim. Yakışıklı, arızasız ve gücü de iyi 115 beygir. Advance paket bakmanı da öneririm.

tunahanselcuk61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Tunahan Selçuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şehir içi takılacaksan çok komplike olmayan lpg benzinli araba al derim.
Yani büyük ihtimalle öyle olucak her gün yaklaşık 50km (bazen 80 85) yaparım diye tahmin ediyorum. Model öneriniz var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

2004-2006 Kia Cerato bak derim. Yakışıklı, arızasız ve gücü de iyi 115 beygir. Advance paket bakmanı da öneririm.
Pek bana hitap etmiyor hocam ya teşekkür ederim önerin için

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Çok anlamam ama fikir olarak seçtiğin arabaya benzer Fiesta'lar var olabilir. Bir ara kullanmıştım çalışırken güzeldi.

tunahanselcuk61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Tunahan Selçuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Ne kadar süre kullandınız
Çok değil dostum 1 ay falan sürekli araba kiralıyorduk denk geldi o. Hoşuma gitmişti. Genelde hep ticari Nemo Doblo tarzı arabalar kullanıyorduk. Bir fiesta ve Accent blue gelmişti. Fiesta baya hoşuma gitti ama sürüş olarak. Elinde olan kullanan varsa sürekli daha iyi bilir tabi. Araştırmak lazım.

emdifk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
ekenj
eğer şehir içi içinse yumurta kasa cliolar iş yapar ama şehir dışına daha çok git gel yaparsan Opel Astra 1.6 benzinlileri tercih ederim benim fikrim bu tabii ki sen karar ver ve isteğine göre seç

Alpatuğ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
İsmail Alpatuğ Bayam
Astra H kasalara bakabilirsin. Daha sıkıntısız ve görüntü olarak daha hoş. 1.6 benzin veya benzin lpg tercih edebilirsin. Kullanıp memnun kaldığım araçlardandır.

tunahanselcuk61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Tunahan Selçuk
eğer şehir içi içinse yumurta kasa cliolar iş yapar ama şehir dışına daha çok git gel yaparsan Opel Astra 1.6 benzinlileri tercih ederim benim fikrim bu tabii ki sen karar ver ve isteğine göre seç
Astra benim bütçemi aşıyor hocam maalesef teşekkür ederim

Astra H kasalara bakabilirsin. Daha sıkıntısız ve görüntü olarak daha hoş. 1.6 benzin veya benzin lpg tercih edebilirsin. Kullanıp memnun kaldığım araçlardandır.
Hatchback olarak tercihiniz var mı peki

Çok değil dostum 1 ay falan sürekli araba kiralıyorduk denk geldi o. Hoşuma gitmişti. Genelde hep ticari Nemo Doblo tarzı arabalar kullanıyorduk. Bir fiesta ve Accent blue gelmişti. Fiesta baya hoşuma gitti ama sürüş olarak. Elinde olan kullanan varsa sürekli daha iyi bilir tabi. Araştırmak lazım.
Accent blue nasıl teneke durmuyor diyorlar ama 😅

Sypreus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmet Emre
Bu bütçelerde Corsa, Fiesta gibi araçlar var. Bende 2004 Fiesta var ve aracın tek kötü yanı konforsuz olması. Yoldaki en ufak bozukluğu bile hissettiren bir araba ayrıca çoğu dizelde olduğu gibi motor (traktör desek daha doğru) sesli çalışıyor. Eğer Fiesta almayı düşünüyorsanız makyajlı kasa olan 2006 ve sonrasına bakın, 2008 modeller güzel duruyor. Corsa kullanmadığım için yorum yapamayacağım.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,499
İsim
Hacı
Corolla sol.

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,469
İsim
Emre
1.3 multijet grande fiat punto 2011 model bakabilirsin dizel araçlar daha uzun ömürlü, dayanıklı ve benzine göre daha performanslı

Top Bottom