İlk bilgisayarım sizce nasıl değer mi ?

https://www.incehesap.com/falcon-30...2HYJ3llKFCPy_9FvfxfWjnGNVmtO39J2FCoHVZaJ#tabs Kanka eğer dersen bekle güzel sistem düşer bekleyebilirim bu arada özelleştirmeden rtx 5060 seçince oluyor şuan 3060 sistem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Attım linki

Hayatımda ikinci kez bilgisayar alacağım çocuk gibi mutluyum birincisinde ailem kötü durumda olduğu için çok bakamıyorlardı çalışan. Bize verdiği bilgisayar o zamanda iyi paraymış yani şuan en az 1070li bir sistem toplayacakken ordaki adam bize bir laptop önermişti 3 ay sonra bütün oyunlar 30 fps vermeye başlamıştı o zamandandır korkuyorum çekiniyorum almaktan baya sormak istiyorum
İşlemciyi 12600KF yap fiyat farkına değer.

https://www.incehesap.com/falcon-30...2HYJ3llKFCPy_9FvfxfWjnGNVmtO39J2FCoHVZaJ#tabs Kanka eğer dersen bekle güzel sistem düşer bekleyebilirim bu arada özelleştirmeden rtx 5060 seçince oluyor şuan 3060 sistem

Attım linki

Hayatımda ikinci kez bilgisayar alacağım çocuk gibi mutluyum birincisinde ailem kötü durumda olduğu için çok bakamıyorlardı çalışan. Bize verdiği bilgisayar o zamanda iyi paraymış yani şuan en az 1070li bir sistem toplayacakken ordaki adam bize bir laptop önermişti 3 ay sonra bütün oyunlar 30 fps vermeye başlamıştı o zamandandır korkuyorum çekiniyorum almaktan baya sormak istiyorum
fiyatına göre güzel sistem gönül rahatlığıyla alabilirsin.
gncel bütün oyunlarda ultra 1080p de 100fps üstü verir.
ileride çıkıcak 3-4 sene içerisindeki oyunlardada yakın performasnlar verir ama vram sınırın a yakalanacğından ileride çıkacak oyunlarda ayarları ultrada değilde yüksek de oynaman gerekicek yinede bu fiyata güzel sistem.

16gb versiyonuna geçersen fiyatlar uçaçak bütçen kaldırıyormu?

bunu alıcaksan sistemde şu dğeişiklikleri kesinlikle yap.

ssd yi wd digital sn5000 blue yap. (ZORUNLU)
aynı ramden bi tane daha ekleyip 32gb ye çıkar, şu anda 16gb bellekelr yetmiyor ve tek bellekle dual channel teknolojisiznden mahrum kalırsın.
yapabiliyorsan 300tl ekleyip alınan xpg lancer ramden 2x16gb=32gb taneye çevir ama bütçen yetmezse aynı ramdende 2 tane yapabilirsin :)

iyi eğlenceler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,663
Üyeler
184,038
Son üye
Macbeth42
Geri