güzel sisteme benziyor bu ekeonomide çok beklemeİ5 14400f msi rtx 5060 DDR 5 msi anakart 16gb ram 500gb msi ssd ve Java soğutucusu sizce bu sisteme 27.700 değer mi yoksa bekle daha iyisi gelir diyorsanız bekleteyecegim
sistemin linkini paylasabilir misin detayli bakip oyle yorumlamak daha dogru olacaktirİ5 14400f msi rtx 5060 DDR 5 msi anakart 16gb ram 500gb msi ssd ve Java soğutucusu sizce bu sisteme 27.700 değer mi yoksa bekle daha iyisi gelir diyorsanız bekleteyecegim
güzel sisteme benziyor bu ekeonomide çok bekleme
sistem linki ipaylaş detaylı inceleme yapayım.
https://www.incehesap.com/falcon-30...2HYJ3llKFCPy_9FvfxfWjnGNVmtO39J2FCoHVZaJ#tabs Kanka eğer dersen bekle güzel sistem düşer bekleyebilirim bu arada özelleştirmeden rtx 5060 seçince oluyor şuan 3060 sistemgüzel sisteme benziyor bu ekeonomide çok bekleme
sistem linki ipaylaş detaylı inceleme yapayım.
Attım linkisistemin linkini paylasabilir misin detayli bakip oyle yorumlamak daha dogru olacaktir
Hocam iyi hayırlı olsun ama ala bilirseniz 5060 ti 16gb olsa daha iyi olur yani yada 9060xt 16GB da olur.İ5 14400f msi rtx 5060 DDR 5 msi anakart 16gb ram 500gb msi ssd ve Java soğutucusu sizce bu sisteme 27.700 değer mi yoksa bekle daha iyisi gelir diyorsanız bekleteyecegim
Baktım da gerçekten uçuk rakamlar o yüzden bilmiyorum hani acaba bu fiyatlara arada bir güzel bir sistem düşer derseniz bekleyebilirim dediğim gibiHocam iyi hayırlı olsun ama ala bilirseniz 5060 ti 16gb olsa daha iyi olur yani yada 9060xt 16GB da olur.
Hocam bütçenin sınırını bilmiyorum ama bu devirde 8gb vram li ekran kartı alman şurda bir iki sene sonra çıkan oyunlarda sıkıntılar yaşamaya başlarsın. Yani fiyatı iyi olabilir ama geleceğe dönük bi sistem değil ben olsam yerinde bu sisteme para vermezdimİ5 14400f msi rtx 5060 DDR 5 msi anakart 16gb ram 500gb msi ssd ve Java soğutucusu sizce bu sisteme 27.700 değer mi yoksa bekle daha iyisi gelir diyorsanız bekleteyecegim
Hocam iyi hayırlı olsun ama ala bilirseniz 5060 ti 16gb olsa daha iyi olur yani yada 9060xt 16GB da olur
Haklısın ve aynı sistem intelin bir ekran kartı var ve 12 gb aklıma takıldı onu düşündüm ama çok kullanan göremedim maalesef dediğin gibi yetmez ama şuan 70 serisine çıktıfım gibi fiyat uçuyor ti alayım yine uçuyor sadece 3060 4060 5060 ucu kalıyor ti almaya çalışında dediğim gibi fiyat farkına değmezmiş gbii geliyor banaHocam bütçenin sınırını bilmiyorum ama bu devirde 8gb vram li ekran kartı alman şurda bir iki sene sonra çıkan oyunlarda sıkıntılar yaşamaya başlarsın. Yani fiyatı iyi olabilir ama geleceğe dönük bi sistem değil ben olsam yerinde bu sisteme para vermezdim