İlk bilgisayarım sizce nasıl değer mi ?

Saffet0

80+
Reaksiyon skoru
3
İ5 14400f msi rtx 5060 DDR 5 msi anakart 16gb ram 500gb msi ssd ve Java soğutucusu sizce bu sisteme 27.700 değer mi yoksa bekle daha iyisi gelir diyorsanız bekleteyecegim

İ5 14400f msi rtx 5060 DDR 5 msi anakart 16gb ram 500gb msi ssd ve Java soğutucusu sizce bu sisteme 27.700 değer mi yoksa bekle daha iyisi gelir diyorsanız bekleteyecegim
sistemin linkini paylasabilir misin detayli bakip oyle yorumlamak daha dogru olacaktir

güzel sisteme benziyor bu ekeonomide çok bekleme :D
sistem linki ipaylaş detaylı inceleme yapayım.
güzel sisteme benziyor bu ekeonomide çok bekleme :D
sistem linki ipaylaş detaylı inceleme yapayım.
https://www.incehesap.com/falcon-30...2HYJ3llKFCPy_9FvfxfWjnGNVmtO39J2FCoHVZaJ#tabs Kanka eğer dersen bekle güzel sistem düşer bekleyebilirim bu arada özelleştirmeden rtx 5060 seçince oluyor şuan 3060 sistem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sistemin linkini paylasabilir misin detayli bakip oyle yorumlamak daha dogru olacaktir
Attım linki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayatımda ikinci kez bilgisayar alacağım çocuk gibi mutluyum birincisinde ailem kötü durumda olduğu için çok bakamıyorlardı çalışan. Bize verdiği bilgisayar o zamanda iyi paraymış yani şuan en az 1070li bir sistem toplayacakken ordaki adam bize bir laptop önermişti 3 ay sonra bütün oyunlar 30 fps vermeye başlamıştı o zamandandır korkuyorum çekiniyorum almaktan baya sormak istiyorum

Hocam iyi hayırlı olsun ama ala bilirseniz 5060 ti 16gb olsa daha iyi olur yani yada 9060xt 16GB da olur.

Hocam iyi hayırlı olsun ama ala bilirseniz 5060 ti 16gb olsa daha iyi olur yani yada 9060xt 16GB da olur.
Baktım da gerçekten uçuk rakamlar o yüzden bilmiyorum hani acaba bu fiyatlara arada bir güzel bir sistem düşer derseniz bekleyebilirim dediğim gibi

Hocam bütçenin sınırını bilmiyorum ama bu devirde 8gb vram li ekran kartı alman şurda bir iki sene sonra çıkan oyunlarda sıkıntılar yaşamaya başlarsın. Yani fiyatı iyi olabilir ama geleceğe dönük bi sistem değil ben olsam yerinde bu sisteme para vermezdim

Hocam iyi hayırlı olsun ama ala bilirseniz 5060 ti 16gb olsa daha iyi olur yani yada 9060xt 16GB da olur

Hocam bütçenin sınırını bilmiyorum ama bu devirde 8gb vram li ekran kartı alman şurda bir iki sene sonra çıkan oyunlarda sıkıntılar yaşamaya başlarsın. Yani fiyatı iyi olabilir ama geleceğe dönük bi sistem değil ben olsam yerinde bu sisteme para vermezdim
Haklısın ve aynı sistem intelin bir ekran kartı var ve 12 gb aklıma takıldı onu düşündüm ama çok kullanan göremedim maalesef dediğin gibi yetmez ama şuan 70 serisine çıktıfım gibi fiyat uçuyor ti alayım yine uçuyor sadece 3060 4060 5060 ucu kalıyor ti almaya çalışında dediğim gibi fiyat farkına değmezmiş gbii geliyor bana

sistemde single ram var. bunu dual yapsan daha iyi olabilir. bir de ekran kartı 8gb vram güncel olan oyunlarda baya sıkıntı yaşarsın. bütçeni bilmiyorum ama biraz geleceğe dönük seni 3-4 sene götürebilecek sistem alsan daha iyi olur.

Sizde haklısınız arkadaşlar sizce bekliyim mi belki amd li sistem düşer 27 bin bütçem var bu fiyata düşer mi diyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,407
Üyeler
184,160
Son üye
31cinamıkekin
Geri