Oyun oynarken dediğiniz doğru ancak webte gezinirken daha rahat oluyor kanepede yayıla yayıla kullanmak hem film dizi felan izlerkende rahat oluyor koltuklar çok pahalı masaüstü için alabilsem ağrı çekmiyecemde düğünde kullanılan plastik koltuklarda kullanıyorum şu anLaptop'da iki büklüm.oluyorken masaüstü nasıl belini ağrıtıyor olabilir?
1500 e ofis koltuğu aldım ben rahat fabrikalara bak 2.ele hurdacılara bak temiz birsey bulursunOyun oynarken dediğiniz doğru ancak webte gezinirken daha rahat oluyor kanepede yayıla yayıla kullanmak hem film dizi felan izlerkende rahat oluyor koltuklar çok pahalı masaüstü için alabilsem ağrı çekmiyecemde düğünde kullanılan plastik koltuklarda kullanıyorum şu an
anlıyorum siz de benim gibi uzun süre kullanıdnız sonra yeni sistem aldınız hayırlı olsunYok hocam masaüstü ben 9 10 yaşındayken istemişim babam almış o zamandan beri bozulan parçaları değiştire değiştire kullanıyordum. Şuan ki hâlini görseniz nasıl çalışıyor bu dersiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mouse var. Klavye almayı düşünüyorum.
Sipariş ettim cuma günü kargoya verilecekHayırlı olsun hocam sipariş mi ettiniz yoksa şu an kullanıyor musunuz?
Galiba öyle oldu hocam bir de ilk bilgisayar heyecanı sanırım. Geçen bir arkadaş HP victuslar sorunlu diyordu ondqn korkuyordum birazUzun zamandır ho go konusu görmemiştim. Biri bunu soruyorsa emin değildir eğer emin degilse çok güvendiği güzel bir sistem almamıştır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Linke baktım köyü değilmiş
Şuan bu kadar bütçem yok daha uygun şeyler varmı kaliteli olmasına gerek yok.klavte olarak redragon veya havit al bence sana yinede linklerini atim
https://www.pttavm.com/havit-gameno...=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.55.2
Redragon K552-KR Kumara Red Switch Rainbow TKL TR Q Mekanik Siyah Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
H. O. Hepsiburada görünce bir an acaba izoly, turbo hazır sistem mi diye düşündüm19 yaşımda evimdeki külüstürden sonra ilk bilgisayarımı aldım uzun bir araştırma sürecim olmadı ama bunda karar kılıp satın aldım ne düşünüyorsunuz?
Yok ya araştırmadım dedim de o kadar değilH. O. Hepsiburada görünce bir an acaba izoly, turbo hazır sistem mi diye düşündüm
Bi ara alıcaktım ama onun yerine 32gb ram aldım azdaha ekleyip sonra bidaha almaya çalıştım ama telefon aldım bu seferde biraz daha para ekleyip galiba bidahakine biraz daha para ekleyip laptop alıcam diye korkuyorum1500 e ofis koltuğu aldım ben rahat fabrikalara bak 2.ele hurdacılara bak temiz birsey bulursun
Bende aynı gereksiz gibi geliyo başka birşeye yatırım.yapıyomBi ara alıcaktım ama onun yerine 32gb ram aldım azdaha ekleyip sonra bidaha almaya çalıştım ama telefon aldım bu seferde biraz daha para ekleyip galiba bidahakine biraz daha para ekleyip laptop alıcam diye korkuyorum
Nasıl ya senin sandalye kötüdür masaüstü ile ne alakası olacak ki? Laptop ile de gözlerden olursunuz zamanla.hx işlemciler gerçekten çok iyi ah bi laptop alabilsem masaüstünde ne bel ne boyun kaldı
Evet bu arada eskiden laptop kullanıyordum gözler baya bozuk benim sandalyem kötü ondan ama yinede yazılımla ilgilendiğim içinde laptop daha iyi olur gibi geliyorNasıl ya senin sandalye kötüdür masaüstü ile ne alakası olacak ki? Laptop ile de gözlerden olursunuz zamanla.
Hayırlı olsun...19 yaşımda evimdeki külüstürden sonra ilk bilgisayarımı aldım uzun bir araştırma sürecim olmadı ama bunda karar kılıp satın aldım ne düşünüyorsunuz?