Neler Yeni

🔥 İlk bilgisayarımı aldım H.o mu G.o mu

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,242
İsim
Diyarhan
Uzun zamandır ho go konusu görmemiştim. Biri bunu soruyorsa emin değildir eğer emin degilse çok güvendiği güzel bir sistem almamıştır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Linke baktım köyü değilmiş 😀

grasdiyas

80+ Silver
Laptop'da iki büklüm.oluyorken masaüstü nasıl belini ağrıtıyor olabilir?
Oyun oynarken dediğiniz doğru ancak webte gezinirken daha rahat oluyor kanepede yayıla yayıla kullanmak hem film dizi felan izlerkende rahat oluyor koltuklar çok pahalı masaüstü için alabilsem ağrı çekmiyecemde düğünde kullanılan plastik koltuklarda kullanıyorum şu an

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Arda doğan
Oyun oynarken dediğiniz doğru ancak webte gezinirken daha rahat oluyor kanepede yayıla yayıla kullanmak hem film dizi felan izlerkende rahat oluyor koltuklar çok pahalı masaüstü için alabilsem ağrı çekmiyecemde düğünde kullanılan plastik koltuklarda kullanıyorum şu an
1500 e ofis koltuğu aldım ben rahat fabrikalara bak 2.ele hurdacılara bak temiz birsey bulursun

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
umut şahin
Yok hocam masaüstü ben 9 10 yaşındayken istemişim babam almış o zamandan beri bozulan parçaları değiştire değiştire kullanıyordum. Şuan ki hâlini görseniz nasıl çalışıyor bu dersiniz 😀

Mouse var. Klavye almayı düşünüyorum.
anlıyorum siz de benim gibi uzun süre kullanıdnız sonra yeni sistem aldınız hayırlı olsun

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Hayırlı olsun hocam sipariş mi ettiniz yoksa şu an kullanıyor musunuz?
Sipariş ettim cuma günü kargoya verilecek

Uzun zamandır ho go konusu görmemiştim. Biri bunu soruyorsa emin değildir eğer emin degilse çok güvendiği güzel bir sistem almamıştır.

Linke baktım köyü değilmiş 😀
😀 Galiba öyle oldu hocam bir de ilk bilgisayar heyecanı sanırım. Geçen bir arkadaş HP victuslar sorunlu diyordu ondqn korkuyordum biraz

Şuan bu kadar bütçem yok daha uygun şeyler varmı kaliteli olmasına gerek yok.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

grasdiyas

80+ Silver
1500 e ofis koltuğu aldım ben rahat fabrikalara bak 2.ele hurdacılara bak temiz birsey bulursun
Bi ara alıcaktım ama onun yerine 32gb ram aldım azdaha ekleyip sonra bidaha almaya çalıştım ama telefon aldım bu seferde biraz daha para ekleyip galiba bidahakine biraz daha para ekleyip laptop alıcam diye korkuyorum :D

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Arda doğan
Bi ara alıcaktım ama onun yerine 32gb ram aldım azdaha ekleyip sonra bidaha almaya çalıştım ama telefon aldım bu seferde biraz daha para ekleyip galiba bidahakine biraz daha para ekleyip laptop alıcam diye korkuyorum :D
Bende aynı gereksiz gibi geliyo başka birşeye yatırım.yapıyom😂

mortemeyn

80+ Bronze
hx işlemciler gerçekten çok iyi ah bi laptop alabilsem masaüstünde ne bel ne boyun kaldı :D
Nasıl ya senin sandalye kötüdür masaüstü ile ne alakası olacak ki? Laptop ile de gözlerden olursunuz zamanla.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Olcay akbulut
hayırlı olsun hocam tebrik ederim

grasdiyas

80+ Silver
Nasıl ya senin sandalye kötüdür masaüstü ile ne alakası olacak ki? Laptop ile de gözlerden olursunuz zamanla.
Evet bu arada eskiden laptop kullanıyordum gözler baya bozuk benim :D sandalyem kötü ondan ama yinede yazılımla ilgilendiğim içinde laptop daha iyi olur gibi geliyor

Top Bottom