Sebastian Szymanski
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,574
19 yaşımda evimdeki külüstürden sonra ilk bilgisayarımı aldım uzun bir araştırma sürecim olmadı ama bunda karar kılıp satın aldım ne düşünüyorsunuz?
Hayırlı Olsun Hocam .19 yaşımda evimdeki külüstürden sonra ilk bilgisayarımı aldım uzun bir araştırma sürecim olmadı ama bunda karar kılıp satın aldım ne düşünüyorsunuz?
Hayırlı Olsun
Hayırlı Olsun Hocam .
Keşke Bu Ekranları Başta Amd Olanlar İçin Yapsaymışlar .
hx işlemciler gerçekten çok iyi ah bi laptop alabilsem masaüstünde ne bel ne boyun kaldı19 yaşımda evimdeki külüstürden sonra ilk bilgisayarımı aldım uzun bir araştırma sürecim olmadı ama bunda karar kılıp satın aldım ne düşünüyorsunuz?
Allah herkese nasip etsin inşallah hocamhx işlemciler gerçekten çok iyi ah bi laptop alabilsem masaüstünde ne bel ne boyun kaldı
ho bu arada güzel laptop
Hocam keyfin yanı sıra şuan garsonluk yapıyorum işte olmadığım zamanlar yatarak oynarım hem sonrasında ya yksye hazırlanacam ya da üniye gidicem ikisinde de taşımak için laptop daha iyi olacak öneriniz için teşekkür ederim tekrardanLaptopta oyun oynamak bence hiç keyifli değil. Yanına bir 144 hz monitör alın bence 24 inç.
H.o cihaz iyi19 yaşımda evimdeki külüstürden sonra ilk bilgisayarımı aldım uzun bir araştırma sürecim olmadı ama bunda karar kılıp satın aldım ne düşünüyorsunuz?
H.o19 yaşımda evimdeki külüstürden sonra ilk bilgisayarımı aldım uzun bir araştırma sürecim olmadı ama bunda karar kılıp satın aldım ne düşünüyorsunuz?
Teşekkür ederim.H.o cihaz iyi
Teşekkür ederim.
Dostum ho darısı benim basıma19 yaşımda evimdeki külüstürden sonra ilk bilgisayarımı aldım uzun bir araştırma sürecim olmadı ama bunda karar kılıp satın aldım ne düşünüyorsunuz?