Çözüldü✓ İlk defa bilgisayar toplayacağım

Reaksiyon skoru
6
Bütçe
130.000
Arkadaşlar cahilliğime verin lütfen ama içimde ukte kalmıştı yüksek çözünürlüklü oyunları oynamak ve bu yüzden çok uzun bir zamanda bir miktar birikim yaptım.Fakat hiç PC toplamadim bu konuda çok yetersizim. Bütçem kasa ve monitör dahilinde 130 bin civarında.Bana tecrübe sahibi arkadaşlar sistem toplamda yardımcı olursa çok sevinirim.Vaktinizi ayırdığınız için tekrardan teşekkür ederim.

Arkadaşlar cahilliğime verin lütfen ama içimde ukte kalmıştı yüksek çözünürlüklü oyunları oynamak ve bu yüzden çok uzun bir zamanda bir miktar birikim yaptım.Fakat hiç PC toplamadim bu konuda çok yetersizim. Bütçem kasa ve monitör dahilinde 130 bin civarında.Bana tecrübe sahibi arkadaşlar sistem toplamda yardımcı olursa çok sevinirim.Vaktinizi ayırdığınız için tekrardan teşekkür ederim.
knk bu bütçe büyük bi bütçe ve riske gerek yok tek adres @Kürşat Kütükçü

Bu sistem ile amacınız nedir bilmiyorum ama 130 bin₺ biraz fazla gibi eğer normal bir kullanıcıysanız

Normal bir oyuncuyum,sadece beni uzun yıllar idare edecek bir sistem olsun istiyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Sistemi ne zaman alacaksınız paranız hazır mı
Evet, hazır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

R9 7900X3D işlemci seçimi nasıl olur kral?
İşlemci tarafında Intel daha stabil çalışıyor deniyor ama,ben bu işin acemisiyim.sizin fikirleriniz önemli,ben sadece bütçe ayarlaması yapabiliyorum,siz ne derseniz o deyip toplayacağım 😀

Sistemi ne zaman alacaksınız paranız hazır mı
Sistem için aklınızdaki parçalar mevcut değilse bir süre daha bekleyebiliriz.

Evet, hazır

İşlemci tarafında Intel daha stabil çalışıyor deniyor ama,ben bu işin acemisiyim.sizin fikirleriniz önemli,ben sadece bütçe ayarlaması yapabiliyorum,siz ne derseniz o deyip toplayacağım 😀

tabii ki bakıp atayım

Evet, hazır

Sadece rtx4080 ekran kartını besleyebilecek bir sistem toplamak istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,248
Üyeler
184,125
Son üye
Ramonaks
Geri