Neler Yeni

İlk defa bilgisayar topluyorum Anakart tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Mehmet Ali
Sonunda bilgisayar toplayabilecek duruma geldim çok şükür. Şu zamanda şu kurda teknolojik hiç bir şey alınmaz ama olmuyor işte...
Hazır sistemler çok pahalı bende kendim ikinci el veya sıfır araştırıp zamanla iyi bir bilgisayarım olsun istiyorum buna ilk anakarttan baslamam gerektiğini düşündüm. Ana kart olaraktan ne önerirsiniz?? Teşekkür ederim hayırlı ramazanlar 😊

En İyi Cevap
3
Ekran Kartı ile başla.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Önce her şey dahil bu sisteme kaç TL bütçe ayırabileceğini belirtmelisin. Monitör ve ekipmanlar da dahil. Oyunları 1080P de mi oynayacaksın 2k da mı 4k çözünürlükte mi. Buna göre bütçeye göre en uygun parçalar belirlenir . Ekran kartı en önce belirlenir. Ona göre de işlemci ve geri kalanlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
İbrahim Öztürk
Sonunda bilgisayar toplayabilecek duruma geldim çok şükür. Şu zamanda şu kurda teknolojik hiç bir şey alınmaz ama olmuyor işte...
Hazır sistemler çok pahalı bende kendim ikinci el veya sıfır araştırıp zamanla iyi bir bilgisayarım olsun istiyorum buna ilk anakarttan baslamam gerektiğini düşündüm. Ana kart olaraktan ne önerirsiniz?? Teşekkür ederim hayırlı ramazanlar 😊
Amd sistemse Msi x570 Tomahawk wifi
İntelse diğer tomahawk olabilir😃.
Amd olan anakart baya iyi intelde olan anakart ne kadar iyidir bilemem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,679
Üyeler
163,535
Son üye
MustafaSaid
Top Bottom