Neler Yeni

ilk defa bisiklet alacağım yol bisikleti alsam sorun olur mu?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
hocam 28 jant ön amörtisörlü bir bisiklet almanız çok iyi olur link attığınız bisikletin amörtisörü yok mesela yokuş aşağı hızlı bir şekilde giderken derin bir çukur gelse dengeniz bozulur o yüzden sadece bir ön amörtisör olması önemli
yokuş aşağı frenle inerim, zaten hız yapmam çok max 30 35 le giderim

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Kadro boyunun size uygun olup olmadığına dikkat edin.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Kardeşim attığın ilana baktım fakat amortisör yok o bisiklette. Tamamen asfalt yolda yol bisikleti olarak kullanılabilir. Engebeli yerlerde kullanmak beni rahatsız etmez dersen alıp sürebilirsin.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
Kardeşim attığın ilana baktım fakat amortisör yok o bisiklette. Tamamen asfalt yolda yol bisikleti olarak kullanılabilir. Engebeli yerlerde kullanmak beni rahatsız etmez dersen alıp sürebilirsin.
aynen onu bilerek alıyorum, yollara baktım bizim çok bi engebe yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kadro boyunun size uygun olup olmadığına dikkat edin.
ona da dikkat ettim tam boyuma göre

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
hocam 28 jant ön amörtisörlü bir bisiklet almanız çok iyi olur link attığınız bisikletin amörtisörü yok mesela yokuş aşağı hızlı bir şekilde giderken derin bir çukur gelse dengeniz bozulur o yüzden sadece bir ön amörtisör olması önemli
amortisörsüz bisikletle dağda bayırda araba girmeyen yolda gittim o kadar kötü değil

.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
amortisörsüz bisikletle dağda bayırda araba girmeyen yolda gittim o kadar kötü değil

.
Amortisörsüz bisikletler ben de kullanıyorum bu arada dağda bayırda araba girmeyen yolda hatta ben onu köyde bile kullandım köyde biliyorsunuzdur çakıl taşları olur eski köylerde hatta burası köy bile değil dağın başı öyle söylüyor size hiçbir şekilde amortisörlü bisikletle olduğu kadar rahat değil ama yani kullanılmayacak gibi de değil yani istediğiniz gibi kullanabilirsiniz hatta ben dağdan aşağı inerken hızlı yani tam bilmiyorum şey metreye bakmamıştım ama sanırım 45-50 ile gidiyordum fakat hiçbir şekilde ya o rahatsızlığı hissetmiyorsunuz öyle sorayım size hiçbir şey fark etmiyor aslında bisiklet güzel .bu arada hayırlı olsun

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hayırlı olsun üstündeki parçalardan geçtim sırf rengi için bende alırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,091
Üyeler
163,946
Son üye
osmanmedia
Top Bottom