Neler Yeni

İlk Defa Buluştuğum Kız

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Efe
bir süredir konuştuğum bi flörtüm vardı, bugün ilk kez buluştuk fakat biraz soğuktu, ama dudağımdan bir öpücük kondurdu ne yapacağımı şaşırdım şimdi de mesajlara geç bakıyor, amacı ne acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir süredir konuştuğum bi flörtüm vardı, bugün ilk kez buluştuk fakat biraz soğuktu, ama dudağımdan bir öpücük kondurdu ne yapacağımı şaşırdım şimdi de mesajlara geç bakıyor, amacı ne acaba?
ne yapmaya çalıştığını anlamadım.

2mApoo

80+ Silver

Bi süre sende aynı şekilde karşılık ver. Soğuk yap , ilgi verme , mesajlara geç cevap ver. Yani istediğini ona verme.
Eğer bu durumdan rahatsız oluyorsa ve seni istiyorsa ,senin yokluğunda kötü hissediyorsa , ona zaman ve emek harcamaya değer. Git konuş ve nedenini sor. Çözmeye çalış.
Eğer hiç umrunda bile değilse bu durum. Salla gitsin. Zaten flörtsünüz, daha başlamadan bitir.
her şey karşılıklı. Zaten senle birlikte olmak istiyorsa yada sorunlarınızı çözmek istiyorsa o da yapıcı bir tavır sergiler. Sadece senlik bi durum yok. Ama istemiyorsa, maalesef bb.
NT knk

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ
abi bırak be

Tre-x

80+ Silver

Anlaşılan o ki seni kendine bağlamaya çalışıyor bunu yapmak için de ilgi ver kaç taktiğini kullanıyor güzel taktik ama dochlamak kolay geç mi cevap veriyor sende geç cevap ver mesela on dakika geç cevap verdi sende on dakika sonra yaz bir saat sonra mı yazıyor sende bi saat sonra yaz dudağından bir dahaki sefere operse devamını sen getir sonra kızı bırak görüşürüz de hadi kolay gelsin iyi forumlar

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anlaşılan o ki seni kendine bağlamaya çalışıyor bunu yapmak için de ilgi ver kaç taktiğini kullanıyor güzel taktik ama dochlamak kolay geç mi cevap veriyor sende geç cevap ver mesela on dakika geç cevap verdi sende on dakika sonra yaz bir saat sonra mı yazıyor sende bi saat sonra yaz dudağından bir dahaki sefere operse devamını sen getir sonra kızı bırak görüşürüz de hadi kolay gelsin iyi forumlar
adam ya, eyvallah.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Efe

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ
ailemden sevgi görmedim tek istediğim şey azıcık sevgi onu da fazla görüyorlar :(
seni anlıyorum fakat böyle saçma tripleri çekmek akıl karı değil ki kızın kölesi olursan ileride büyük ihtimal daha çok üzülürsün

yinede sen bilirsin

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Efe
seni anlıyorum fakat böyle saçma tripleri çekmek akıl karı değil ki kızın kölesi olursan ileride büyük ihtimal daha çok üzülürsün

yinede sen bilirsin
illa bu kıza bağlı olmak zorunda değilim ama cidden sevgi istiyom yani ne bileyim beni anlıycak kişiler vardır illa

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri