Efekan . 80+ Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 60 Reaksiyon skoru 21 Cumartesi, 01:37 #1 Sistemi alalı 4 ay oldu furmark yapıp sonuçları görmek istiyorum nasıl yapılacağına dair bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim
Sistemi alalı 4 ay oldu furmark yapıp sonuçları görmek istiyorum nasıl yapılacağına dair bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim
Ö ölücüadam42 80+ Bronze Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 1,711 Reaksiyon skoru 586 Cumartesi, 01:56 #2 FurMark Homepage FurMark - GPU stress test and graphics card benchmark geeks3d.com
yusuf544 80+ Bronze Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 1,172 Reaksiyon skoru 403 Cumartesi, 02:10 #3 Efekan . yazmış: Sistemi alalı 4 ay oldu furmark yapıp sonuçları görmek istiyorum nasıl yapılacağına dair bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim Devamı için tıklayın... Youtubda video izleyerek deneyin hocam bende böyle yapabildim.
Efekan . yazmış: Sistemi alalı 4 ay oldu furmark yapıp sonuçları görmek istiyorum nasıl yapılacağına dair bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim Devamı için tıklayın... Youtubda video izleyerek deneyin hocam bende böyle yapabildim.
Efekan . 80+ Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 60 Reaksiyon skoru 21 Cumartesi, 02:37 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 yusuf544 yazmış: Youtubda video izleyerek deneyin hocam bende böyle yapabildim. Devamı için tıklayın... Teşekkür ederim Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: Cumartesi, 02:37 ölücüadam42 yazmış: FurMark Homepage FurMark - GPU stress test and graphics card benchmark geeks3d.com Devamı için tıklayın... Teşekkürler
yusuf544 yazmış: Youtubda video izleyerek deneyin hocam bende böyle yapabildim. Devamı için tıklayın... Teşekkür ederim Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: Cumartesi, 02:37 ölücüadam42 yazmış: FurMark Homepage FurMark - GPU stress test and graphics card benchmark geeks3d.com Devamı için tıklayın... Teşekkürler
yusuf544 80+ Bronze Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 1,172 Reaksiyon skoru 403 Cumartesi, 02:37 #5 Efekan . yazmış: Teşekkür ederim Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: Cumartesi, 02:37 Teşekkürler Devamı için tıklayın... Faydası olursa ne mutlu bana rica ederim
Efekan . yazmış: Teşekkür ederim Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: Cumartesi, 02:37 Teşekkürler Devamı için tıklayın... Faydası olursa ne mutlu bana rica ederim