PolatAlemdarr
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 545
Bu zamana kadar hep Android kullandım 1-2 aya kadar telefonu mu yeniliycem ve iPhone kullanıp deneyimlemek istiyorum hangi modeli almalıyım bütce Max 100k
Şuan kaçak redmi var üste 10k civarı verip 12 veya 13 le takaslasam mantıklı olurmu100K Bütçen Varsa En Üst Segment Android Alırdım , 2.EL Apple İle Deneyim Sağlardım .
Kaçak Redmi Modeli Nedir ?Şuan kaçak redmi var üste 10k civarı verip 12 veya 13 le takaslasam mantıklı olurmu
Şuan kaçak redmi var üste 10k civarı verip 12 veya 13 le takaslasam mantıklı olurmu
Note 14 pro plus 5gKaçak Redmi Modeli Nedir ?
Yoksa hiç uğraşmadan s25 ultra falanmı bakayımOlur. iPhone'un artık ahım şahım farkı kalmadı. Hatta geriye bile düştü bana göre 11 yıllık iPhone kullanıcısı olarak.
Hocam iphone kaliteli bir markadır.Yani 13 ile 14 arasında cok fark yok 14- ile 15 arasında cok fark yok hep azar azar.Uzun süreli güncelleme desteği de istiyorsanız 15 almanızı öneririm fazlasına gerek yok paranız cebinizde kalır.Fakat iphone kullanırken her şey çok üst deneyim yani basit bi video açsanız bile diğer telefonlara kıyasla gelen sesin kalitesi dolby atmos tavan yapmış.Sadece sizi sinir edicek tek bir olay var.Oda windows ile bağlantılarınız.Yani kalite kaybı yaşamadan hızlı bi sekilde 2-3 bin adet resmimi windowstan iphone aktarmak o kadar zahmetli ve işkence bir durum ki.Bu zamana kadar hep Android kullandım 1-2 aya kadar telefonu mu yeniliycem ve iPhone kullanıp deneyimlemek istiyorum hangi modeli almalıyım bütce Max 100k
Son dediğiniz baya sıkıntıHocam iphone kaliteli bir markadır.Yani 13 ile 14 arasında cok fark yok 14- ile 15 arasında cok fark yok hep azar azar.Uzun süreli güncelleme desteği de istiyorsanız 15 almanızı öneririm fazlasına gerek yok paranız cebinizde kalır.Fakat iphone kullanırken her şey çok üst deneyim yani basit bi video açsanız bile diğer telefonlara kıyasla gelen sesin kalitesi dolby atmos tavan yapmış.Sadece sizi sinir edicek tek bir olay var.Oda windows ile bağlantılarınız.Yani kalite kaybı yaşamadan hızlı bi sekilde 2-3 bin adet resmimi windowstan iphone aktarmak o kadar zahmetli ve işkence bir durum ki.
Samsungdan şaşma direk s25 ultra al. Abartılan balon bir marka iphoneSon dediğiniz baya sıkıntı
Note 14 pro plus 5g
Post automatically merged:
Yoksa hiç uğraşmadan s25 ultra falanmı bakayım
pc de icloud hesabına giriş yap yedeklenenleri direkt indirebilirsin.Hocam iphone kaliteli bir markadır.Yani 13 ile 14 arasında cok fark yok 14- ile 15 arasında cok fark yok hep azar azar.Uzun süreli güncelleme desteği de istiyorsanız 15 almanızı öneririm fazlasına gerek yok paranız cebinizde kalır.Fakat iphone kullanırken her şey çok üst deneyim yani basit bi video açsanız bile diğer telefonlara kıyasla gelen sesin kalitesi dolby atmos tavan yapmış.Sadece sizi sinir edicek tek bir olay var.Oda windows ile bağlantılarınız.Yani kalite kaybı yaşamadan hızlı bi sekilde 2-3 bin adet resmimi windowstan iphone aktarmak o kadar zahmetli ve işkence bir durum ki.