İlk defa kredi karti alacagim

TinerciAlper

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,004
İlk defa kredi karti alacagim min yillik odemeli en fazla taksit sunan kart hangisidir.

World taksit olayında baya iyi. Özellikle hepsiburada world kart. Yani genelinde ödüyorsun aidat. En para vb bankanın kartlarında ödemezsin. Senin hoşuna giden bir banka varsa oradan da alman mantıklı olabilir. Tabi onaylanıp onaylanmayacağına bir şey diyemem.

garanti bonus veya paraf sanırım. iyi araştırmak gerek

Alma, tavsiye etmiyorum.
Neden alma dedigini bilmiyorum ama acilacagimi cok zannetmiyorum nakit parayla birseyler almakta epey zor taksit icin istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

World taksit olayında baya iyi. Özellikle hepsiburada world kart. Yani genelinde ödüyorsun aidat. En para vb bankanın kartlarında ödemezsin. Senin hoşuna giden bir banka varsa oradan da alman mantıklı olabilir. Tabi onaylanıp onaylanmayacağına bir şey diyemem.
Favori bankam garanti lise 2den beri kullaniyorum bi yanlisini gormedim ama benim icin taksit en onemlisi 500tl gibi aidatlarda aylik 40tlye gelecek cok bi sorun yok

garanti bonus veya paraf sanırım. iyi araştırmak gerek
Garantide cok cok fazla kart var garanti bonus iyi diyorsaniz direkt alirim onu bankayla gecmisim bar

tek kelime alma çok önemli değilse senin için

Neden alma dedigini bilmiyorum ama acilacagimi cok zannetmiyorum nakit parayla birseyler almakta epey zor taksit icin istiyorum

Favori bankam garanti lise 2den beri kullaniyorum bi yanlisini gormedim ama benim icin taksit en onemlisi 500tl gibi aidatlarda aylik 40tlye gelecek cok bi sorun yok
Ben de acilmam zaten limitim ne ki demiştim, o günden beri borçluyum

Ben de acilmam zaten limitim ne ki demiştim, o günden beri borçluyum
kesinlikle bende aynısını dedim 2k dı limit şuan 80bin limitim var almayın aldırmayın

kendine yapacağın en büyük iyilik almamak olur

kesinlikle bende aynısını dedim 2k dı limit şuan 80bin limitim var almayın aldırmayın
O senin kendi sorunun. 80 k limit çok da değil ayrıca. Öğrenci kardeşime 200 k limit veren banka da var. Harcamayı bilmemekle alakalı tamamen

Geri