Neler Yeni

ilk defa logo yaptım sizce nasıl

eneseng34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
enes engin
bu ilk logom sizce nasıl fikir almak istedim

Ekler

• ilk logo.png
    ilk logo.png
    28.1 KB · Hit: 162

kırmızışarapp

80+ Silver
Yazıyı ve amblemi yuvarlak içine almasan daha iyi olurdu. Oy pusulasına benzemiş dostum. Yazıyı alta logoyu üste almanı öneririm.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Renkler olmamış, yazı fontu çok sade. Tabii ki kişisel bir şey ama açıkçası benim dikkatimi çeken bir logo değil.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,067
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Renkler tam olarak uymamış. Daha açık renklerle daha iyi duracaktır.

CalypsoBy

80+
En İyi Cevap
1
bu ilk logom sizce nasıl fikir almak istedim
dostum ilk için idare eder görünüyor, renkler farklı olsa daha iyi olurdu örneğin sarı ve siyah, gri için beyaz siyah kullanabilirdin daha çok uyumlu renkler ile. farklı bir yazı fontu daha iyi olabilirdi

btaymen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Taymen
ilk defa yaptıysan ve sanırım hobi olarak yeni başladın diye tahmin ediyorum, o yüzden bir değerlendirme yapmak çok doğru değil. Profesyonel kısmına gelirsek logo olarak nitelendiremeyiz bir çok şey yanlış kullanılmış. Bu yolda kendini geliştirmek istersen mutlaka logoları vektörel tabanlı bir programda çizmelisin. Onun dışında program bilgisi %30, tecrübe ve yaratıcılık %70'ini kapsar bu işin. Sevgiler :)

eneseng34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
enes engin
renk olayı cmyk olduğu için soluk duruyor baskıya göndermek için cmyk dijitalde kullanmak için rgb kullanılır. yeni yeni öğreniyorum bu işi freelancer olarak yapmayı düşünüyorum ama önce kendimi geliştirmem lazım farkındayım ve herkese görüşleri için teşekkür ederim

btaymen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Taymen
renk olayı cmyk olduğu için soluk duruyor baskıya göndermek için cmyk dijitalde kullanmak için rgb kullanılır. yeni yeni öğreniyorum bu işi freelancer olarak yapmayı düşünüyorum ama önce kendimi geliştirmem lazım farkındayım ve herkese görüşleri için teşekkür ederim
8 yıldır sektördeyim. Son 4 yıldır sadece freelancer olarak çalışıyorum. Yardımcı olabileceğim konular ve kafana takılan şeyler için iletişime geçebilirsin her zaman. Sevgiler.

Ravyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Adem Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Teknoloji Eğitim Konu Dışı
ama şu açıdan bakalım herkesin renklere sanata bakış açısı farklı ondan bu renklerde sanatçının ruhunu yansıtmaktadır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,634
Üyeler
164,536
Son üye
Aury
Top Bottom