İlk defa PC topluyorum yardımcı olur musunuz ?

Hocam bu siteye nasıl girdinisz söyler misiniz

PSU'yu görmedim, sonradan ekledi galiba.
ne düşünüyorsunuz sipariş versem herhangi bir parçada herhangi bir sorun olurmu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakartı B450M S2H yap, SSD'yi Apacer AS340/350 yap miss gibi sistem düşük bütçede.
anladım teşekkür ediyorum.Ne düşünüyorsunuz böylece sipariş versem herhangi bir parça uyuşmazlık falan yapmaz demi çalışırmı ?

ne düşünüyorsunuz sipariş versem herhangi bir parçada herhangi bir sorun olurmu ?

anladım teşekkür ediyorum.Ne düşünüyorsunuz böylece sipariş versem herhangi bir parça uyuşmazlık falan yapmaz demi çalışırmı ?
Vermeyin, müsait değilim, müsait arkadaşlar daha iyisini önerirler.

Attığımı alabilirsiniz
Sonradan bi' Ekran Kartı alır daha iyi sonuçlar alırsınız
maalesef bütçem bununla sınırlı üstüne ekran kartı alacak bütçem yok benim derdim daha iyi bir performans değil,yiğenim liseye geçicek öyle ders falan için aradada öyle oyun için topladım benim sıkıntım ilk defa pc topluyorum hani ben sipariş vericem gelince toplarken bir sıkıntı falan olurmu parçalar arasında

maalesef bütçem bununla sınırlı üstüne ekran kartı alacak bütçem yok benim derdim daha iyi bir performans değil,yiğenim liseye geçicek öyle ders falan için aradada öyle oyun için topladım benim sıkıntım ilk defa pc topluyorum hani ben sipariş vericem gelince toplarken bir sıkıntı falan olurmu parçalar arasında
Yok gayet iyi bir sistem

Hatta üstüne 500₺ kalıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,107
Üyeler
185,223
Son üye
Ayazz1