Neler Yeni

İlk defa sistem topluyorum sizce sistem nasıl?

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
537
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Merhabalar öncelikle, böyle forumda konu açmak vs. çok huyum değil o yüzden bir yanlış bir şey söylersem kusura bakmayın.
Uzun zamandır sistem bakıyorum toplamak için, genel olarak FPS oyunları oynuyorum ve bunun için 360hz bir monitör aldım.
Dolayısıyla bana bu seviyelerde FPS verebilecek bir sistem dizmeye çalıştım. Asıl merak ettiğim ise buraya listeleyeceğim sistem parçaları
birbiriyle ve kasayla uyumlu mu
, araştırmalarıma göre bir sıkıntı yok gibi ama burdaki bilgili arkadaşların hem sistem konusunda hem uyumluluk
konusundaki fikirlerini almayı çok isterim, şimdiden teşekkür ederim. Tavsiyeniz varsa onları da büyük bir merakla bekliyorum.

Son bir sorum daha olacak, daha doğrusu fikir isteyeceğim sizden. Daha önce hiç sistem montajı yapmadım,

sistemi böyle kendim toplarsam montajını kendim youtube'dan izleyerek yapabilir miyim sizce?

Çok güzel sistem ve kalite akıyor. Sonunda doğru toplayabilen birini görüyorum. Sakın gidipte o paraya 4080 super toplanır diyenlere kanma, kalitesi çok kötü oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
GrkemyGorkem
hocam işte 27 inç istemiyorum ben ama piyasada 2k olup yüksek hz'e sahip 23-25 inç aralığına sahip bi monitör yok. anladım, açıklayıcı oldu eyvallah. merak ettiğim şu mesela 12gb ekran kartı alınca 2k için kullanılır diyorsun ya, 1080p oynasam bi zararı olur mu, darboğaz falan mı olur yani?

Monitör bunu seçtim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok güzel sistem ve kalite akıyor. Sonunda doğru toplayabilen birini görüyorum. Sakın gidipte o paraya 4080 super toplanır diyenlere kanma, kalitesi çok kötü oluyor.
O da doğru. 4070ti veya 4070ti super li sistemlerin en kralı olur bu fiyatlara.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
fatih
eyvallah hocam, bu sistemi alıp fhd 360hz monitör almak çok saçma mı olur sence?

Monitör bunu seçtim.

O da doğru. 4070ti veya 4070ti super li sistemlerin en kralı olur bu fiyatlara.
monitör güzelmiş baya da ucuz gibi duruyor, benim monitörü iade edebilirsem bakarım buna

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
537
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
eyvallah hocam, bu sistemi alıp fhd 360hz monitör almak çok saçma mı olur sence?

monitör güzelmiş baya da ucuz gibi duruyor, benim monitörü iade edebilirsem bakarım buna
Bende 4070 Ti ve R5 7600 var. XL2566K kullanıyorum. Ben direk CS2 için aldım mesela. Her kullanıcının beklentisi farklı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
fatih
Bende 4070 Ti ve R5 7600 var. XL2566K kullanıyorum. Ben direk CS2 için aldım mesela. Her kullanıcının beklentisi farklı.
ben de genel olarak cs2 için almayı yani fps oyunları için almayı düşünüyorum, sen monitörden memnun musun?

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
537
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
GrkemyGorkem

Yani hocam o fps leri alırsınız da saçma olur gibi geliyor. Sistem 2k lik çünkü. Attığım monitörü almanız çok iyi olur çünkü hem hikayeli hemde rekabetci oyunlar icin cok ideal.

ben de genel olarak cs2 için almayı yani fps oyunları için almayı düşünüyorum, sen monitörden memnun musun?
Bende fhd 270hz monitor vardi fiuatn5.6k galba hatirlamiyom gaming gen de. Rakiplerinin en iyisidir 1080p gaming de. F/p de ayrıca

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
fatih
Yani hocam o fps leri alırsınız da saçma olur gibi geliyor. Sistem 2k lik çünkü. Attığım monitörü almanız çok iyi olur çünkü hem hikayeli hemde rekabetci oyunlar icin cok ideal.

Bende fhd 270hz monitor vardi fiuatn5.6k galba hatirlamiyom gaming gen de. Rakiplerinin en iyisidir 1080p gaming de. F/p de ayrıca
ya şu an gerekirse monitör almam çünkü zaten yeni aldığım bir tane var onu iade etmeye çalışıyorum itopya bi hıyarlık yapıp almazsa onunla idare edeceğim halihazırda zaten 165 hz 2klık bi monitör var ikisiyle götürürüm de sistemde kaldım ben

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
GrkemyGorkem
ya şu an gerekirse monitör almam çünkü zaten yeni aldığım bir tane var onu iade etmeye çalışıyorum itopya bi hıyarlık yapıp almazsa onunla idare edeceğim halihazırda zaten 165 hz 2klık bi monitör var ikisiyle götürürüm de sistemde kaldım ben
Hocam sistemi halledicem de suan arkadatab internet aldim cikcaz birazdan hattim kapandi int de yok. Sizi unutmadim sizi mutlu edicem benden haber bekleyin olur mu? Iyi gunler dilerim dert etmeyin

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
fatih
Hocam sistemi halledicem de suan arkadatab internet aldim cikcaz birazdan hattim kapandi int de yok. Sizi unutmadim sizi mutlu edicem benden haber bekleyin olur mu? Iyi gunler dilerim dert etmeyin
eyvallah hocam sıkıntı yok, iyi günler

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
fatih
Hocam piyasada r7 7800x3d kalmamış. 7500f, 7700 veya r5 9600x mi ne var onlardab koymuslar, 7800x3d olsa cok iyi olurdu hakederdi. Isterseniz bunlardan en iyisini secip ayarlsyip paylasayim.
üretilmiyo mu artık acaba? gelir mi sence hocam?

Top Bottom