onur2001
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 46
- İsim
- Onur Bal
W3 te 180 saati olan biri olarak başlangıçta yan görevleri yapmak yerine ilk 5 6 saat ana görevlere odaklan derim. Envanter konusunda ise gördüğün her kılıcı zırhı alma en çok onlar ağırlık yapar diğer şeyler aşırı ağırlık yapmaz tüccar bulursun sadece ağırlığı olan itemleri satarsın. Yarışlardan heybe kazanarak kapasiteni arttırabilirsin veya tüccarlardan satın alarak. Onun dışında oyunda karakter geliştirme var her level atladığın 1 odak puanı gelir ve geliştirme yaparsın karaktere. Sonra rün taşları var bu silah ve zırhların olduğu yerde onu salla hearts of stone dlcsinde çok kullanılırsin zaten verdiği bufflar çok minimal oluyor. Sonra mutajenler var karskter geliştirme yaptığın yerde mesela güç(kırmızı) geliştirmesi yaptın oraya mutajen koyarak %5 %7 10 20 40 lık saldırı gücü verir mutajenlerde geliştirilebilir. Sonra simya ve bombalar var bombalar aşırı etkili olmasada bazıları canavarların büyü yapmasını vs engelliyor yanma hasarı veren flaş etkisi yaratan gibi bir çok bomba var craftlaya bilirsin yardımcı olur. Simya ise bu oyunda önemli yere sahip mesela kırlangıç iksiri(saniye başına can doldurur) yıldırım iksiri(hasarını arttırır sanırım) petri iksiri(maximum canını arttır) akrafaad(canının belli bir kısmını direkt doldurur) beyaz bal(iksir kullanınca ortaya çıkan toksisite ve iksir etkisini kaldırır) daha bir çok iksir var ama bunlar benim en çok kullandıklarım bu arada tüm iksirlerin bombaların geliştirmesi var en yüksekte tutmaya çalış derim tüccarlar otacılar büyücüler iksir şablonu satar onları alabilirsin yeni iksirler açılır craftlarsın. Sonra özler var ben pek kullanmadım çok önemli bir şey değil bence. Sonra kılıç craftlama zırh craftlama var yapabilirsin bunu yalnız yaparken karakter leveline uygun şeyler yap derim. Evrene ilk defa witcher 3 ile giriyorsan başlangıçta her şey çok karışık gelebilir görevler olsun hikayeler olsun o yüzden ilk 5-10 saat sıkıcı olabilir ama sonrasında seni bir 140 saatlik bir sonuna kadar değecek bir eğlence var. Hani oyunun daha başında isen git witcher dizisini izle gayet keyifli oluyor hem bazı şeyleri anlamana daha yardımcı olur sonra the witcher nightmare of the wolf filmi var 80dklik bir anime onuda izlemeni öneririm vesemir(bizi eğiten reis) onun gençliğini anlatıyor keyifli bir yapım olmuş anime sevmesem bile beni sarmıştı. Herhangi bir konuda sorun yaşarsan yazman yeterli dostum yardımcı olurum.Evet arkadaşlar Witcher 3 e başladım ama oyun cok karmasık gözüküyor, daha önce hiç bu tarz oyun oynamamıstım. Oyunu bilen arkadaşlar taktik verirse sevinirim ne yapıp ne yapmalıyım ?
Mesela Envanter hemen doluyor ama hangi şey neye yarıyor bilmiyorum atmak zorunda kalıyorum elimdekileri..