İlk defa Witcher 3 oynicam

hazarcoban

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
570
Oyun güzel mi neler yapmam lazım nelere dikkat etmem lazım üstü kapalı anlatırsanız sevinirim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Tüm seriyi satın almıştım ama hiç birini oynamadım. Kütüphanede öylece bekliyorlar :D Keşke gençliğime dönebilsem. Ama okuduğum kadarıyla başta sıkıcı olup sonra içine çekiyormuş. Uzun uzun oynamak istiyorsan yan görevleri yap aksi halde ana hikayeden takıl diyorlardı hocam.

hikaye zaten seni içine çeker. levelinin yetmediği görevleri yapmak zor oluyordu, yapamadığın görev olunca zten sonradan tekrar geri dönebiliyosun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hikaye zaten seni içine çeker. levelinin yetmediği görevleri yapmak zor oluyordu, yapamadığın görev olunca zten sonradan tekrar geri dönebiliyosun.
yıllar önce haritada tek soru işareti kalmayıncaya dek bitirmiştim. unuttum bile çoktan :D

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yıllar önce haritada tek soru işareti kalmayıncaya dek bitirmiştim. unuttum bile çoktan :D
Uzun sürüyor mu oyun peki

Bişeye dikkat etmene gerek yok dümdüz başla oyun kendisi alıp götürüyor zaten. Kolaylık olması için beceriler kısmında yiyecek yediğinde 30 dk boyunca canı dolduran bi özellik vardı onu açmaya çalış

Bazı yan görevler o anda yapılmalı eğer yapmadan başka bir göreve geçersen o görev başarısız oluyor. Mesela birini kurtarmak için bir iksir yapıcaksın eğer o iksiri yapıp ona vermeden başka bi göreve geçersen o kişi ölüyor ve görev başarısız oluyor buna dikkat et. Oyunun başlarında sarayda sorgulanıyorsun burda seçiceğin bazı seçenekler oyunu çok büyük olmasada etkiliyor (mesela lethoyu (bkz witcher 2) öldürmediğini söylersen lethoyu bulabilir hatta son görev için yardımını isteyebilirsin)

dostum keyfini çıkarta çıkarta oyna acele etme tadını çıkart bu eşşsiz manzaranın keşfederek ilerle yan görevleri yap yaparken zaten seviyeleri çıkıyor üstlerinde seviyenin üstündeki görevlere bulaşma, ve sakın witcher aleminde hile ile oynayıp heba etme oyunu
1744815774023.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,211
Üyeler
186,304
Son üye
NSX/enes
Geri