semihbarbak
80+
tema olarak mı diyorsun yoksa görüntü ve ses mi kaymış?İlk editte müzik uymamış videoya.
görüntü ve ses oturmamış.tema olarak mı diyorsun yoksa görüntü ve ses mi kaymış?
tema olarak ise zaten troll olması için seçmiştim csde bu şarkı ile çok edit yapıyorlardı devam ettireyim dedim valoda
teşekkür ederim yorumun için dediğin programı araştıracağım şuan kullandığımdan daha iyi olduğu aşikar.daha iyi müzik seçebilir. yazıları göz önüne çıksın diye absürt yerlere koymadan kullanabilir. ve videoları biraz daha kurgulamaya uğraşabilirsin.
yani biraz müzikli oyun videosu tarzı olmuş. ama ilke göre güzel
premiere pro sana tek önerim olur program olarak
eğer bilgisayarın kötü değilse piyasadaki en iyi programdır.teşekkür ederim yorumun için dediğin programı araştıracağım şuan kullandığımdan daha iyi olduğu aşikar.
R3 3100 işlemcim altından kalkabilir diye umuyorum. Müzik konusunun üstüne daha fazla düşeceğim tamamdıreğer bilgisayarın kötü değilse piyasadaki en iyi programdır.
ve sana önerim gir ytye otur sözsüz müzik dinle hem müzik kulağın oluşsun hemde nereye hangi müziği koyarım diye çok düşünmez çat diye yapıştırırsın
çok rahat kalkar(editi aşırı abartıp 4k filan denemezseniz)R3 3100 işlemcim altından kalkabilir diye umuyorum. Müzik konusunun üstüne daha fazla düşeceğim tamamdır
Sitesinden direkt Full halini indirebiliyor muyum ücretsiz olarak?eğer bilgisayarın kötü değilse piyasadaki en iyi programdır.
ve sana önerim gir ytye otur sözsüz müzik dinle hem müzik kulağın oluşsun hemde nereye hangi müziği koyarım diye çok düşünmez çat diye yapıştırırsın
ne yazikki hayırSitesinden direkt Full halini indirebiliyor muyum ücretsiz olarak?
pek bulabileceğini sanmıyorumŞarkıyla videonun ortak yönünü bulmaya çalışıyorum.![]()