Neler Yeni

İlk masaüstü bilgisayarım için yardım bekliyorum :)

berbayk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkay Bayraktar
30.000-35.000 TL civarında bir sistem almayı düşünüyorum. Az buçuk araştırdım İtopya'da hazır sistemler mevcut. İlk masaüstü bilgisayarım olacağı için biraz kafamda soru işaretleri var. Genelde FPS oyunları oyuyorum (valorant, cs gibi).

Sizce hazır sistem almak mantıklı mıdır ?

Yoksa toplamak daha mı sağlıklı olur ?

Performans açısından hangisi uygundur ?

Fiyatların makul olduğu siteler hangileridir ?

Bu sorularıma cevap bulmak benim için çok önemli Şimdiden herkese iyi forumlar dilerim :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Ertuğrul Yavuz
Hazır sistem almak bazen avantajlı olabiliyor ama avantajlıysa herlese avantajlı bu yüzden stok kalmıyor.
Performans açısından oyun için AMD, iş, render üreticiler için İntel ve İnvidia.
Fiyatların makul olduğu direkt bir site yok, ürün bazında bakmak gerekiyor. Hiçbir satıcı dostumuz değil.
2. el parçaları toplayarak kurulan sistem hem bütçeye hem de içine sinme açısından en doğrusu olduğunu düşünüyorum. Acıktım yahu...

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
EmreE
30.000-35.000 TL civarında bir sistem almayı düşünüyorum. Az buçuk araştırdım İtopya'da hazır sistemler mevcut. İlk masaüstü bilgisayarım olacağı için biraz kafamda soru işaretleri var. Genelde FPS oyunları oyuyorum (valorant, cs gibi).

Bu sorularıma cevap bulmak benim için çok önemli Şimdiden herkese iyi forumlar dilerim :)
o fiyata hazır sistem daha iyi olur sıfır alıcaksan tabi ama sahibinden 2.el temiz ekran kartı bulur alırım diğer parçalar için konu açarım diyorsan senin karanıa kalmış bir şey hangisini tercih edersin

Mrc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mrc0

Kardeşim sana ulaşabileceğim bir instagram hesabın var mı

berbayk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkay Bayraktar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim sana ulaşabileceğim bir instagram hesabın var mı
Var buraya bırakıyorum

IG: berkaybayraktr
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hazır sistem almak bazen avantajlı olabiliyor ama avantajlıysa herlese avantajlı bu yüzden stok kalmıyor.
Performans açısından oyun için AMD, iş, render üreticiler için İntel ve İnvidia.
Fiyatların makul olduğu direkt bir site yok, ürün bazında bakmak gerekiyor. Hiçbir satıcı dostumuz değil.
2. el parçaları toplayarak kurulan sistem hem bütçeye hem de içine sinme açısından en doğrusu olduğunu düşünüyorum. Acıktım yahu...
Parça kombinasyonları kafamı karıştırıyor. Bu konuda pek bilgili değilim :(

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
604
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Hazır almak daha iyi tek tek toplarsan biraz maliyet aşar ama indirim kovalıcaksan ozaman uygun olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,240
Üyeler
160,506
Son üye
PxAlliz
Top Bottom