İlk motorsiklet tavsiyesi

Şu var CF motorların parçası pahalıdır bak ona kimse yalan diyemez
ama bajaj konusunda bajaj parçaları pahalı değil ya
Ra 200 blokta sıkıntı yok diye biliyorum ben ya adamlar NS versiyonuyla paket atıyorlar cf moto ya da bajaj arasında kalmış olsam bu bajaj alırım öyle de yapmıştım zamanında zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2024 yılında ben kaza yaptımNs200 ile kafadan işte arabanın marşpiel tarafına vurdum fiyat konusunda şöyle özetliyim motoru 115.000 TL’ye sıfır almıştım ön amortisör borulardeğişmişti altı mesnet değişmişti 7k-9k arası para vermiştim

Şu var CF motorların parçası pahalıdır bak ona kimse yalan diyemez
ama bajaj konusunda bajaj parçaları pahalı değil ya
Ra 200 blokta sıkıntı yok diye biliyorum ben ya adamlar NS versiyonuyla paket atıyorlar cf moto ya da bajaj arasında kalmış olsam bu bajaj alırım öyle de yapmıştım zamanında zaten

2024 yılında ben kaza yaptımNs200 ile kafadan işte arabanın marşpiel tarafına vurdum fiyat konusunda şöyle özetliyim motoru 115.000 TL’ye sıfır almıştım ön amortisör borulardeğişmişti altı mesnet değişmişti 7k-9k arası para vermiştim
Parça işini çok iyi fiyatlara kapatmışsınız hocam yalan yok. Clx parça pahalılığı var ama birkaç yorumda gördüm parça olmadığı için motoru toplayamadıkları konusunda. Kendi olduğum şehirde 1 adet kafaya yatan bajaj var onunda km 30k, başta yazdığım gibi. Evet başka yakın şehirlerden alabilirim motoru ama motordan anlamadığım için başka şehirlere gidipte kazıklanma ihtimalim çook yüksek. Rs200 benimde kafama yatıyor, piyasada çok iyi modifiye örnekleri var ama şöyle f/p düşük km ilan bulamıyorum olduğum şehirde.

Parça işini çok iyi fiyatlara kapatmışsınız hocam yalan yok. Clx parça pahalılığı var ama birkaç yorumda gördüm parça olmadığı için motoru toplayamadıkları konusunda. Kendi olduğum şehirde 1 adet kafaya yatan bajaj var onunda km 30k, başta yazdığım gibi. Evet başka yakın şehirlerden alabilirim motoru ama motordan anlamadığım için başka şehirlere gidipte kazıklanma ihtimalim çook yüksek. Rs200 benimde kafama yatıyor, piyasada çok iyi modifiye örnekleri var ama şöyle f/p düşük km ilan bulamıyorum olduğum şehirde.
Dediğin doğru kilometre yüksek olduğu için motordan da anlamadiginiz için bu sizin için sıkıntı olabilir ama acele etmeyin düzgün bir şey alın ki masraf etmezsiniz rs güzeldir zaten

Dediğin doğru kilometre yüksek olduğu için motordan da anlamadiginiz için bu sizin için sıkıntı olabilir ama acele etmeyin düzgün bir şey alın ki masraf etmezsiniz rs güzeldir zaten
Hocam 30k km çinli hintli önerir misiniz? yoksa 10k km civarı birşeylermi kovalayayım?

bajaj 200 yada mondial drift al cf hiç satılmıyor, 450 srımı 2 yılda satabildim

bajaj 200 yada mondial drift al cf hiç satılmıyor, 450 srımı 2 yılda satabildim
Drift l fiyat olarak mükkemmel ama hem tipi biraz güzel bir şey olsun istiyorum hemde arada uzun yol yapmak zorunda kalacağım hocam, dağ yollarında 125cc beni biraz zorlar. Şuanda zaten temiz rs200 ilanı kovalıyorum hocam, eğer bulamazsam cf e yöneleceğim artık.

Drift l fiyat olarak mükkemmel ama hem tipi biraz güzel bir şey olsun istiyorum hemde arada uzun yol yapmak zorunda kalacağım hocam, dağ yollarında 125cc beni biraz zorlar. Şuanda zaten temiz rs200 ilanı kovalıyorum hocam, eğer bulamazsam cf e yöneleceğim artık.
1 tecrübe 1000 nasihattan daha iyidir derler cf pişmanlığını sende yaşa o zaman 😂

1 tecrübe 1000 nasihattan daha iyidir derler cf pişmanlığını sende yaşa o zaman 😂
Bende isterim rs200 ama burda 30k km li ilanlara 120k fiyat çekiyorlar hocam, böyle olunca tabii ki cf biraz daha tatlı geliyor.

İlk acemilik için 450sr bence fazla illa biraz da uzun yol yapmak istiyorum diyorsan yatırdığında çok üzülmeyeceğin bir motor olmalı o yüzden ben tercihimi 2015-2016 r25'ten yana kullanırdım. Tabi tercih meselesi
10 yıllık r25 diyon yani

Cf alma satılmıyo nerden biliyon diye sorma

10 yıllık r25 diyon yani

Sen öyle diyince 2015 in ne kadar uzun zaman önce olduğu tekrar dank etti.
Sahibindenden yaşadığım şehir ile memleketimi seçince 6 bajaj ilanı tek çıkıyor. Bende cf seçmek istemiyorum hocam yanlış anlamayın, sadece ilan bulamıyorum. Mecbur dış şehirlerden alacağım artık.

ilk motorun maksimum 125cclik bir scooter olabilir. direkt marka model istersende pcx 125 öneririm

10 yıllık r25 diyon yani

Evet 10 yıllık r25te olsa temiz ve bakımlı r25 bulursan gayet memnun edeceğini düşünüyorum. Bende 250sr sahibiyim yaklaşık 10 aydır biniyorum sıfır bayiden aldım fakat şehirler arası top speed ve +90 hızlardaki torku beni üzüyor şahsen. Sollamak istediğim araçları aksi bir durumda kaçamayacağım için sollayamıyorum.

Bugün ilk defa motora bindim sürücü kursunun falcon n288 ile, 250cc bir motor ve neden 250cc nin bile başlangıç için çok olduğunu şimdi fark ediyorum. Parkuru birkaç defa kusursuza yakın tamamlamayı başardım, tek sıkıntım debriyaja çok alışamadım 8 içinde o kadar, istop yada motoru devirme gibi şeyler yaşamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,009
Üyeler
187,280
Son üye
ymirhan
Geri