Hocam o dillerden bahsetmiyor arkadaş, yazılım dillerinden bahsediyorBsuu uygulaması baa ii.
Ben bile az çok öğrendim.
Hocam o dillerden bahsetmiyor arkadaş, yazılım dillerinden bahsediyor
C#Sıfırdan dil öğrenmmeye başlicam, ilk önce hangisi öğrenmem konusunda kararsız kaldım. Murat Yücedağın eğitim setleri 50₺ ye düştü onlardan alıcam. Ne önerirsiniz ?
Oyun yapmayı düşünüyorumHangi sektöre gireceğin önemli
Hangi sektöre gireceğin önemli
Nedeninide söylersen daha açıklayıcı olur
Oyun yapmayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nedeninide söylersen daha açıklayıcı olur
Daha hızlı ve kolay öğrenebileceğini düşünüyorum.Nedeninide söylersen daha açıklayıcı olur
Bence ne istiyorsunuz bu soruyu sorun sonra algoritmadan başlayarak dilinizi bulursunuzSıfırdan dil öğrenmmeye başlicam, ilk önce hangisi öğrenmem konusunda kararsız kaldım. Murat Yücedağın eğitim setleri 50₺ ye düştü onlardan alıcam. Ne önerirsiniz ?
İngilizce seviyem biraz düşük, korkuyorum biraz, Murat Yücedağdan eğitim seti alıcam.Yapabilirmiyim sence sıfırdan, temelim yokturC++ zordur fakat öğrenildiğinde sağlam bir programlama temeli oluşturur. Eğer yapabilirim dersen C++.
Yazılım dili hocamBsuu uygulaması baa ii.
Ben bile az çok öğrendim.
Python yada html ile başla yada algoritma öğrenip c++ başla.Sıfırdan dil öğrenmmeye başlicam, ilk önce hangisi öğrenmem konusunda kararsız kaldım. Murat Yücedağın eğitim setleri 50₺ ye düştü onlardan alıcam. Ne önerirsiniz ?