İlk Oyun Projem (ŞÜKÜR)

Denedikten sonra sistemin ile beraber oyun deneyimini paylaşırsan sevinirim.
Hocam oyunu 2 3 gün önce indirdim tek başına yaptığını düşününce hiç fena değildi bence ilerleyen zamanlarda daha da başarılı olacağınızı düşünüyorum ki eğer 3 5 kişili bir ekip de toparlarsan eğer daha iyi yerlere gele bileceğine inancım tam sadece ilk 15 dk oynadım normalde korku filmlerini sevmediğim gibi oyunlarını da sevmem izlerim ama oynamaya pek cesaret edemem 😁 şöyle toparlayayım isterseniz ASLANSIN YAPARSIN BOL ŞANS ŞİMDİDEN İNŞALLAH EMEĞİNİN KARŞILIĞINI ALIRSIN ❤️

Hocam oyunu 2 3 gün önce indirdim tek başına yaptığını düşününce hiç fena değildi bence ilerleyen zamanlarda daha da başarılı olacağınızı düşünüyorum ki eğer 3 5 kişili bir ekip de toparlarsan eğer daha iyi yerlere gele bileceğine inancım tam sadece ilk 15 dk oynadım normalde korku filmlerini sevmediğim gibi oyunlarını da sevmem izlerim ama oynamaya pek cesaret edemem 😁 şöyle toparlayayım isterseniz ASLANSIN YAPARSIN BOL ŞANS ŞİMDİDEN İNŞALLAH EMEĞİNİN KARŞILIĞINI ALIRSIN ❤️
Hocam düşüncelerin için teşekkür ederim. 2 hafta sonra steam'de tam sürümü çıkıyor beklerim.

Yaklaşık bir ay önce tek başıma korku oyunu yapmaya karar verdim. Ama sonra fark ettim ki sandığım kadar kolay değilmiş. Hazır asset kullandım ve kısa bir oyun oldu ama tam hali gelebilir. İndirip oynamak isterseniz eğer, oynadıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler

Eline sağlık, oyunun için hayırlısı olsun hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,263
Üyeler
185,052
Son üye
alibabapro31
Geri