Neler Yeni

İlk Oyun Projem (ŞÜKÜR)

RİÇES

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Servet ÇERİ
Denedikten sonra sistemin ile beraber oyun deneyimini paylaşırsan sevinirim.
Hocam oyunu 2 3 gün önce indirdim tek başına yaptığını düşününce hiç fena değildi bence ilerleyen zamanlarda daha da başarılı olacağınızı düşünüyorum ki eğer 3 5 kişili bir ekip de toparlarsan eğer daha iyi yerlere gele bileceğine inancım tam sadece ilk 15 dk oynadım normalde korku filmlerini sevmediğim gibi oyunlarını da sevmem izlerim ama oynamaya pek cesaret edemem 😁 şöyle toparlayayım isterseniz ASLANSIN YAPARSIN BOL ŞANS ŞİMDİDEN İNŞALLAH EMEĞİNİN KARŞILIĞINI ALIRSIN ❤️

Latifxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Latif Güngör
Instagram
latif.exe
Discord
Latif.exe #8431
Hocam oyunu 2 3 gün önce indirdim tek başına yaptığını düşününce hiç fena değildi bence ilerleyen zamanlarda daha da başarılı olacağınızı düşünüyorum ki eğer 3 5 kişili bir ekip de toparlarsan eğer daha iyi yerlere gele bileceğine inancım tam sadece ilk 15 dk oynadım normalde korku filmlerini sevmediğim gibi oyunlarını da sevmem izlerim ama oynamaya pek cesaret edemem 😁 şöyle toparlayayım isterseniz ASLANSIN YAPARSIN BOL ŞANS ŞİMDİDEN İNŞALLAH EMEĞİNİN KARŞILIĞINI ALIRSIN ❤️
Hocam düşüncelerin için teşekkür ederim. 2 hafta sonra steam'de tam sürümü çıkıyor beklerim.

Scofied69

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
scofied61
Yaklaşık bir ay önce tek başıma korku oyunu yapmaya karar verdim. Ama sonra fark ettim ki sandığım kadar kolay değilmiş. Hazır asset kullandım ve kısa bir oyun oldu ama tam hali gelebilir. İndirip oynamak isterseniz eğer, oynadıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler

Eline sağlık, oyunun için hayırlısı olsun hocam

Latifxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Latif Güngör
Instagram
latif.exe
Discord
Latif.exe #8431

woody

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
woody
Elinize emeğinize sağlık. Başarılı olmuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,613
Üyeler
162,716
Son üye
Mustafalustn
Top Bottom