Neler Yeni

İlk Oyun Projem (ŞÜKÜR)

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Korku oyunu yapsam eastergamers mete ye gönderirdim. Sürekli korku oyunları deneyimleyen bir youtuber. İzleyicisi çok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

türkiyede hayatta kalma yap konusunu çoğu korku oyunundan iyi olur jdsjgfkgfk
Bunun similasyonu olabilir aslında. Asgari ücretle 1 ay hayatta kalacaksın borçsuz 😃

PewelR

80+
Yaklaşık bir ay önce tek başıma korku oyunu yapmaya karar verdim. Ama sonra fark ettim ki sandığım kadar kolay değilmiş. Hazır asset kullandım ve kısa bir oyun oldu ama tam hali gelebilir. İndirip oynamak isterseniz eğer, oynadıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler:)

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam meraktan soruyorum yanlış anlamayın emeği geçenlerde kim var ekran kartını mı eklediniz

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Ciddi bir korku oyunu projem olursa olabilir.
Gir bak mesela bugün de bir korku oyunu oynadığını gördüm easter gamers ın. Yalnız oynadıklarının çoğu birbirinin aynısı neredeyse. Korku oyunların genelde aynı düşüncelerle yapılması durumu mevcut. Öyle bir sorun var.

Latifxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Latif Güngör
Instagram
latif.exe
Discord
Latif.exe #8431

AliGKMEN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Ali GÖKMEN
Yaklaşık bir ay önce tek başıma korku oyunu yapmaya karar verdim. Ama sonra fark ettim ki sandığım kadar kolay değilmiş. Hazır asset kullandım ve kısa bir oyun oldu ama tam hali gelebilir. İndirip oynamak isterseniz eğer, oynadıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler:)

Neler yapmak gerekiyor detaylı bır oyun ıcın farkettıgın seylerı yazar mısın bende pc muh okuyorum 2 3 seneye bır tane oyun cıkarmayı dusunuyorum aynı kategorıde

Latifxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Latif Güngör
Instagram
latif.exe
Discord
Latif.exe #8431
Neler yapmak gerekiyor detaylı bır oyun ıcın farkettıgın seylerı yazar mısın bende pc muh okuyorum 2 3 seneye bır tane oyun cıkarmayı dusunuyorum aynı kategorıde
Ben bu oyunu Unity de yaptım. Oyun motorunu seçtikten sonra
Assetler hazır mı olacak yoksa kendin mi yapacaksın? Hazır olacaksa eğer çoğu sitede dolarla satıldığı için sıkıntı çekebilirsin.
Yazılım konusu çok ayrı zaten PC mühendisliği okuyorsan benden daha iyi bilirsin. Scriptlerde baya zorluk yaşadım.
Level Design hakkında pek bilgim yoktu. Bu yüzden oyunu oynayanların çoğu oyunun sonuna gidememiş. Oyuncunun nereye gitmesi gerektiğini bilmesi lazım o yüzden Level Design önemli. Şu anda hatırladıklarım bunlar aklıma geldikçe yazarım. Kolay gelsin.

REXX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Hamza Karakuş

korku oyunlarını ayrı bir ilgim vardır indirip oynayuacapım

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
Başkaları belirtti mi bilmiyorum ama CTRL ye bastığımda karakter direk eğiliyor ışınlanmış gibi. Onun yerine biraz daha yavaş şekilde animasyon olursa bence hoş olabilir.

Latifxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Latif Güngör
Instagram
latif.exe
Discord
Latif.exe #8431
Başkaları belirtti mi bilmiyorum ama CTRL ye bastığımda karakter direk eğiliyor ışınlanmış gibi. Onun yerine biraz daha yavaş şekilde animasyon olursa bence hoş olabilir.
Evet, onun dışında da baya bir hata var, ama bir aylık proje olduğu için o detaylarla pek ilgilenemedim.

Top Bottom