İlk Oyun Projem (ŞÜKÜR)

Korku oyunu yapsam eastergamers mete ye gönderirdim. Sürekli korku oyunları deneyimleyen bir youtuber. İzleyicisi çok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

türkiyede hayatta kalma yap konusunu çoğu korku oyunundan iyi olur jdsjgfkgfk
Bunun similasyonu olabilir aslında. Asgari ücretle 1 ay hayatta kalacaksın borçsuz 😃

Yaklaşık bir ay önce tek başıma korku oyunu yapmaya karar verdim. Ama sonra fark ettim ki sandığım kadar kolay değilmiş. Hazır asset kullandım ve kısa bir oyun oldu ama tam hali gelebilir. İndirip oynamak isterseniz eğer, oynadıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler:)

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam meraktan soruyorum yanlış anlamayın emeği geçenlerde kim var ekran kartını mı eklediniz

Ciddi bir korku oyunu projem olursa olabilir.
Gir bak mesela bugün de bir korku oyunu oynadığını gördüm easter gamers ın. Yalnız oynadıklarının çoğu birbirinin aynısı neredeyse. Korku oyunların genelde aynı düşüncelerle yapılması durumu mevcut. Öyle bir sorun var.

Yaklaşık bir ay önce tek başıma korku oyunu yapmaya karar verdim. Ama sonra fark ettim ki sandığım kadar kolay değilmiş. Hazır asset kullandım ve kısa bir oyun oldu ama tam hali gelebilir. İndirip oynamak isterseniz eğer, oynadıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler:)

Neler yapmak gerekiyor detaylı bır oyun ıcın farkettıgın seylerı yazar mısın bende pc muh okuyorum 2 3 seneye bır tane oyun cıkarmayı dusunuyorum aynı kategorıde

Neler yapmak gerekiyor detaylı bır oyun ıcın farkettıgın seylerı yazar mısın bende pc muh okuyorum 2 3 seneye bır tane oyun cıkarmayı dusunuyorum aynı kategorıde
Ben bu oyunu Unity de yaptım. Oyun motorunu seçtikten sonra
Assetler hazır mı olacak yoksa kendin mi yapacaksın? Hazır olacaksa eğer çoğu sitede dolarla satıldığı için sıkıntı çekebilirsin.
Yazılım konusu çok ayrı zaten PC mühendisliği okuyorsan benden daha iyi bilirsin. Scriptlerde baya zorluk yaşadım.
Level Design hakkında pek bilgim yoktu. Bu yüzden oyunu oynayanların çoğu oyunun sonuna gidememiş. Oyuncunun nereye gitmesi gerektiğini bilmesi lazım o yüzden Level Design önemli. Şu anda hatırladıklarım bunlar aklıma geldikçe yazarım. Kolay gelsin.

korku oyunlarını ayrı bir ilgim vardır indirip oynayuacapım

Başkaları belirtti mi bilmiyorum ama CTRL ye bastığımda karakter direk eğiliyor ışınlanmış gibi. Onun yerine biraz daha yavaş şekilde animasyon olursa bence hoş olabilir.

Başkaları belirtti mi bilmiyorum ama CTRL ye bastığımda karakter direk eğiliyor ışınlanmış gibi. Onun yerine biraz daha yavaş şekilde animasyon olursa bence hoş olabilir.
Evet, onun dışında da baya bir hata var, ama bir aylık proje olduğu için o detaylarla pek ilgilenemedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,365
Üyeler
184,620
Son üye
denemeuser11
Geri