Neler Yeni

İlk Oyun Projem (ŞÜKÜR)

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ömer Yusuf Çağlayan
Yorumların ve tavsiyelerin için teşekkür ederim. Oyunun bittiği bir yer var aslında çoğu kişi görememiş sanırım. Projeyi yapmaya karar verdiğimde buralara kadar geleceğimi hiç düşünmüyordum. Bu proje üstünde pek çalışmak istemiyorum çünkü full hazır asset kullandım. 3D modelleme öğrenip ikinci projemde kendi assetlerim ve görev sistemi vs. yapmaya çalışacağım. Teşekkürler.
Öncelikle ben teşekkür ederim eleştirilerimi dikkate aldığınız ve bu değerli cevabınızı verdiğiniz için. Gerçekten çok sevinirim 3D modelleme öğrenip tamamen özgün bir AAA seviyesinde oyun çıkarmanızı. (Hocam siz yine de çok korkunç yapmayın oyunu kalp krizi falan geçiririz Allah korusun :D) Neyse şaka bir yana yani oyunu önceki mesajımda da belirttiğim gibi Steam'da yayınlamanız sizin yararınıza olur, çünkü sizin konuyu açtığınız mesajdaki link gibi bir siteden yapmaya çalışırsanız bu işi hem kendiniz ayrıca reklama bütçe ayırmak zorunda kalırsınız, ha ben uğraşamam reklamla falan derseniz de bu sefer de oyununuzun geniş kitleler tarafından keşfedilmesi zorlaşır :/ Hatta oyunu mobile de uyarlayıp Play Store tarafına da yayınlasanız 10 numara 5 yıldız olur fakat ben şu an sadece PC oyunu yapacağınızı ön görerek konuştum. Dediğim gibi mutlaka beni haberdar edin asıl oyununuz çıkınca, oynamayı çok çok isterim. Özelden dc etiketimi attım ordan isterseniz oyununuz çıkınca linki bana atabilirsiniz, seve seve dener. Hataları da bildiririm size. İyi akşamlar, iyi forumlar.

Latifxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Latif Güngör
Instagram
latif.exe
Discord
Latif.exe #8431
Öncelikle ben teşekkür ederim eleştirilerimi dikkate aldığınız ve bu değerli cevabınızı verdiğiniz için. Gerçekten çok sevinirim 3D modelleme öğrenip tamamen özgün bir AAA seviyesinde oyun çıkarmanızı. (Hocam siz yine de çok korkunç yapmayın oyunu kalp krizi falan geçiririz Allah korusun :D) Neyse şaka bir yana yani oyunu önceki mesajımda da belirttiğim gibi Steam'da yayınlamanız sizin yararınıza olur, çünkü sizin konuyu açtığınız mesajdaki link gibi bir siteden yapmaya çalışırsanız bu işi hem kendiniz ayrıca reklama bütçe ayırmak zorunda kalırsınız, ha ben uğraşamam reklamla falan derseniz de bu sefer de oyununuzun geniş kitleler tarafından keşfedilmesi zorlaşır :/ Hatta oyunu mobile de uyarlayıp Play Store tarafına da yayınlasanız 10 numara 5 yıldız olur fakat ben şu an sadece PC oyunu yapacağınızı ön görerek konuştum. Dediğim gibi mutlaka beni haberdar edin asıl oyununuz çıkınca, oynamayı çok çok isterim. Özelden dc etiketimi attım ordan isterseniz oyununuz çıkınca linki bana atabilirsiniz, seve seve dener. Hataları da bildiririm size. İyi akşamlar, iyi forumlar.
Ciddi bir iş çıkarsa yayınlamayı düşünüyorum hocam. İlk oynayanlardan olacaksın. Tekrardan teşekkürler

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,599
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Son düzenleme:

Latifxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Latif Güngör
Instagram
latif.exe
Discord
Latif.exe #8431

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
Yaklaşık bir ay önce tek başıma korku oyunu yapmaya karar verdim. Ama sonra fark ettim ki sandığım kadar kolay değilmiş. Hazır asset kullandım ve kısa bir oyun oldu ama tam hali gelebilir. İndirip oynamak isterseniz eğer, oynadıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler:)

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Kral ellerine sağlık oyun güzel ancak bazı yorumlarım olucak korku oyunlarında genelde zıplama eklemezlerki oyuncu kendisinin sınırlandırıldığını anlayıp daha çok korksun bide ben o kadar korktumki oyunu kapatmak zorunda kaldım bende ilerde bir oyun geliştiricisi olmak istiyorum ve söyleyebilirimki yolunda iyi gidiyorsun eline sağlık eğer bi ara sohbet etmek istersen Discord um : MuhammetEmir#0001

Latifxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Latif Güngör
Instagram
latif.exe
Discord
Latif.exe #8431
Kral ellerine sağlık oyun güzel ancak bazı yorumlarım olucak korku oyunlarında genelde zıplama eklemezlerki oyuncu kendisinin sınırlandırıldığını anlayıp daha çok korksun bide ben o kadar korktumki oyunu kapatmak zorunda kaldım bende ilerde bir oyun geliştiricisi olmak istiyorum ve söyleyebilirimki yolunda iyi gidiyorsun eline sağlık eğer bi ara sohbet etmek istersen Discord um : MuhammetEmir#0001
Kral yorumların ve düşüncelerin için teşekkür ederim. Zıplama konusunda haklısın ama haritanın bazı yerlerinde karakter belki buga girip hareket edemez düşüncesiyle koydum. Yolunda başarılar..

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Mert
sanal bilgisayar, 7/24 açık, elektrik faturası vb. olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fenerin ışığı arttırılabilir birde map orman yerine terk edilmiş hastane vb. olabilir

Son düzenleme:

babapro21

80+ Bronze
sanal bilgisayar, 7/24 açık, elektrik faturası vb. olmuyor

Fenerin ışığı arttırılabilir birde map orman yerine terk edilmiş hastane vb. olabilir
Ha cift isletim sistemi Windows+MacOs falan yapabildiğin yer degilmi?

Koy bi oraya

...
Screenshot_2022-05-25-00-21-25-299.jpg
...
Screenshot_2022-05-25-12-43-01-718.jpg
...

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular