omrysfcglyn
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 73
- İsim
- Ömer Yusuf Çağlayan
Öncelikle ben teşekkür ederim eleştirilerimi dikkate aldığınız ve bu değerli cevabınızı verdiğiniz için. Gerçekten çok sevinirim 3D modelleme öğrenip tamamen özgün bir AAA seviyesinde oyun çıkarmanızı. (Hocam siz yine de çok korkunç yapmayın oyunu kalp krizi falan geçiririz Allah korusun ) Neyse şaka bir yana yani oyunu önceki mesajımda da belirttiğim gibi Steam'da yayınlamanız sizin yararınıza olur, çünkü sizin konuyu açtığınız mesajdaki link gibi bir siteden yapmaya çalışırsanız bu işi hem kendiniz ayrıca reklama bütçe ayırmak zorunda kalırsınız, ha ben uğraşamam reklamla falan derseniz de bu sefer de oyununuzun geniş kitleler tarafından keşfedilmesi zorlaşır :/ Hatta oyunu mobile de uyarlayıp Play Store tarafına da yayınlasanız 10 numara 5 yıldız olur fakat ben şu an sadece PC oyunu yapacağınızı ön görerek konuştum. Dediğim gibi mutlaka beni haberdar edin asıl oyununuz çıkınca, oynamayı çok çok isterim. Özelden dc etiketimi attım ordan isterseniz oyununuz çıkınca linki bana atabilirsiniz, seve seve dener. Hataları da bildiririm size. İyi akşamlar, iyi forumlar.Yorumların ve tavsiyelerin için teşekkür ederim. Oyunun bittiği bir yer var aslında çoğu kişi görememiş sanırım. Projeyi yapmaya karar verdiğimde buralara kadar geleceğimi hiç düşünmüyordum. Bu proje üstünde pek çalışmak istemiyorum çünkü full hazır asset kullandım. 3D modelleme öğrenip ikinci projemde kendi assetlerim ve görev sistemi vs. yapmaya çalışacağım. Teşekkürler.