Neler Yeni

İlk Oyun Projem (ŞÜKÜR)

Gladiator

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Emircan AKOĞLU
Teşekkür ederim oyun süresi kısa olduğu için şuan böylesi daha uygun diye düşünüyorum.
Hocam size tavsiyem küçük büyük diye düşünürsen patlayamazsin küçük bir gameplay çek max 30dk ni alır yani tiktok gibi kolayca izlenen platformlara at YouTube a da hesap aç oyun adına güncellemeleri ordan yayınla

Latifxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Latif Güngör
Instagram
latif.exe
Discord
Latif.exe #8431
Hocam size tavsiyem küçük büyük diye düşünürsen patlayamazsin küçük bir gameplay çek max 30dk ni alır yani tiktok gibi kolayca izlenen platformlara at YouTube a da hesap aç oyun adına güncellemeleri ordan yayınla
Evet olabilir. Teşekkür ederim

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı

Sagittarius

80+ Silver
Yaklaşık bir ay önce tek başıma korku oyunu yapmaya karar verdim. Ama sonra fark ettim ki sandığım kadar kolay değilmiş. Hazır asset kullandım ve kısa bir oyun oldu ama tam hali gelebilir. İndirip oynamak isterseniz eğer, oynadıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler:)

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

UE ilemi Unity ilemi tahminim UE

mythrowib

80+ Silver
Yaklaşık bir ay önce tek başıma korku oyunu yapmaya karar verdim. Ama sonra fark ettim ki sandığım kadar kolay değilmiş. Hazır asset kullandım ve kısa bir oyun oldu ama tam hali gelebilir. İndirip oynamak isterseniz eğer, oynadıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler:)

abi şu konu şaka maka bir aydır ana sayfada her gün yeni mesaj geliyor.kolay gelsin bu arada hocam inşallah yakın zamanda oyun yükselir

Eren_Y

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Eren Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
oyun yardım pc toplama vb.
Instagram
https://www.instagram.com/m_upt.eren/
Steam
https://steamcommunity.com/id/jiqitter/
Twitter
hamdieren10
Discord
Capon#5386

hocam hakkında kısmı mük olmuş fkslfkdlfjd ben korku oyunu oynayamam ama başarılar dilerim :)

Latifxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Latif Güngör
Instagram
latif.exe
Discord
Latif.exe #8431
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç