Hocam size tavsiyem küçük büyük diye düşünürsen patlayamazsin küçük bir gameplay çek max 30dk ni alır yani tiktok gibi kolayca izlenen platformlara at YouTube a da hesap aç oyun adına güncellemeleri ordan yayınlaTeşekkür ederim oyun süresi kısa olduğu için şuan böylesi daha uygun diye düşünüyorum.
Evet olabilir. Teşekkür ederimHocam size tavsiyem küçük büyük diye düşünürsen patlayamazsin küçük bir gameplay çek max 30dk ni alır yani tiktok gibi kolayca izlenen platformlara at YouTube a da hesap aç oyun adına güncellemeleri ordan yayınla
Oyun ne alemdeEvet olabilir. Teşekkür ederim
Bu konuyu açtığınızdan bu yana gelişme yaptınız mı neler yaptınız merak ediyorumNasıl yani?
Sınavım olduğu için pek bir şey yapamadım. Bazı hataları düzeltip biraz yeni şeyler ekledim.Bu konuyu açtığınızdan bu yana gelişme yaptınız mı neler yaptınız merak ediyorum
UE ilemi Unity ilemi tahminim UEYaklaşık bir ay önce tek başıma korku oyunu yapmaya karar verdim. Ama sonra fark ettim ki sandığım kadar kolay değilmiş. Hazır asset kullandım ve kısa bir oyun oldu ama tam hali gelebilir. İndirip oynamak isterseniz eğer, oynadıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ona bakarsanız sizinde 10 mesajınız varHocam 2 mesajınız var pek güvenilir gelmedi .
abi şu konu şaka maka bir aydır ana sayfada her gün yeni mesaj geliyor.kolay gelsin bu arada hocam inşallah yakın zamanda oyun yükselirYaklaşık bir ay önce tek başıma korku oyunu yapmaya karar verdim. Ama sonra fark ettim ki sandığım kadar kolay değilmiş. Hazır asset kullandım ve kısa bir oyun oldu ama tam hali gelebilir. İndirip oynamak isterseniz eğer, oynadıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
hocam hakkında kısmı mük olmuş fkslfkdlfjd ben korku oyunu oynayamam ama başarılar dilerimYaklaşık bir ay önce tek başıma korku oyunu yapmaya karar verdim. Ama sonra fark ettim ki sandığım kadar kolay değilmiş. Hazır asset kullandım ve kısa bir oyun oldu ama tam hali gelebilir. İndirip oynamak isterseniz eğer, oynadıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
Teşekkür ederim inşallah hocam.abi şu konu şaka maka bir aydır ana sayfada her gün yeni mesaj geliyor.kolay gelsin bu arada hocam inşallah yakın zamanda oyun yükselir
.d Teşekkür ederimhocam hakkında kısmı mük olmuş fkslfkdlfjd ben korku oyunu oynayamam ama başarılar dilerim