İlk Oyun Projem (ŞÜKÜR)

Latifxd

80+
Reaksiyon skoru
196
Yaklaşık bir ay önce tek başıma korku oyunu yapmaya karar verdim. Ama sonra fark ettim ki sandığım kadar kolay değilmiş. Hazır asset kullandım ve kısa bir oyun oldu ama tam hali gelebilir. İndirip oynamak isterseniz eğer, oynadıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler

Son düzenleme:
nasıl indiricem hocam yardımcı olurmusunuz? daha dogrusu nasıl kurucam

• Beğen
Reaksiyonlar: Cukk
nasıl indiricem hocam yardımcı olurmusunuz? daha dogrusu nasıl kurucam
Kurulum gerekmiyor. Verdiğim link e tıklayıp dosyayı indirdikten sonra dosya içindeki My Project adlı uygulamayı çalıştırmanız yeterli.

yüklüyorum hocam

Hocam 2 mesajınız var pek güvenilir gelmedi :D.

Son düzenleme:
Eline sağlık.
oyun sesleri ayarlanmıyor
mouse imleci hep ekranda kalıyor
fener yetersiz gibi
ne yapacağım onu da pek anlamadım
ama bi anda gelen öcü beni korkutmayı başardı anlık olarak

dostum oyunu oynadım ama bankta başlayıp yatağa doğru gidebildim sadece başka bölge varmıydı bilmiyorum fena değil level dizayn güzel korku temalı ama bunu korku demek içinde sadece karanlık ortam gerekmiyor farklı faktörler ekleyip level dizayn genişletirsen güzel bir şey çıkabilir

Eline sağlık.
oyun sesleri ayarlanmıyor
mouse imleci hep ekranda kalıyor
fener yetersiz gibi
ne yapacağım onu da pek anlamadım
ama bi anda gelen öcü beni korkutmayı başardı anlık olarak
Teşekkür ederim. Ses konusunda birden fazla ses ve müzik olduğu için ayarlamayı yapamadım. Mouse imleci pause menüsü yüzünden ekranda kalıyor onu da ayarlayamadım. Fener ışığı ise etrafta pek bir şey olmadığı ve gerici olması için düşük. Yapmanız gereken bitiş noktasına kulaklığınızı çıkarmadan gitmek. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum oyunu oynadım ama bankta başlayıp yatağa doğru gidebildim sadece başka bölge varmıydı bilmiyorum fena değil level dizayn güzel korku temalı ama bunu korku demek içinde sadece karanlık ortam gerekmiyor farklı faktörler ekleyip level dizayn genişletirsen güzel bir şey çıkabilir
Hocam başka bölge var, o yolun karanlık tarafına doğru yürümeniz gerekiyor. Yorumların için teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,003
Üyeler
185,013
Son üye
shooterqw
Geri