İmleç için baya araştırma yaptım fakat çözemedim onu baya sıkıntılı bir durum farkındayım. Projeye verdiğim süre 1 ay olduğu için çoğu şey yarım ve eksik. O ekran buga girmiş muhtemelen. Ve map tasarlama hakkında pek bilgim olmadığı için oyunun sonuna gidemeyen çok oyuncu varmış. Bir dahaki projemde bu eksikliklere dikkat edeceğim. Oyunu indirip oynadığın ve düşüncelerin için teşekkür ederim.ilk kez amatör oyun , 2. korku oyunum ve korku oyunlarını sevmem görüşlerimi ona göre oku kanka
imleç ekranda kalmasa iyi olur beni çok tilt etti onu zaten farketmişsindir.
bi ufak yönlendirci veya info olsaydi iyi olur gibiydi ne yapacağımız hakkında
yerlerdeki kan daha gerçekçi yapılabilir
oyun içindeki yazı fontları değiştirilse güzel olur
eve girince layers of fear gibi animasyon oluyor veya ismi her neyse o güzel olmuş
Alıntıyı görüntüleoyun açılırken boyle bi ekran vardı bendemı sorun oluştu anlayamadım
Alıntıyı görüntüle
karakter gölgelendirilmesi iyileştirilebilir
-------------
bence amatör ve ilk oyun için gayet iyi , birşeyler tecrübe ederek daha iyilerini yapabilceğini düşünüyorum umarım ileride başarılı işlerdee imzanı görürüz.
rica ederim devamlarını beklıyor olacağımİmleç için baya araştırma yaptım fakat çözemedim onu baya sıkıntılı bir durum farkındayım. Projeye verdiğim süre 1 ay olduğu için çoğu şey yarım ve eksik. O ekran buga girmiş muhtemelen. Ve map tasarlama hakkında pek bilgim olmadığı için oyunun sonuna gidemeyen çok oyuncu varmış. Bir dahaki projemde bu eksikliklere dikkat edeceğim. Oyunu indirip oynadığın ve düşüncelerin için teşekkür ederim.
Eyvallah kral inşallah bir gün.Bende oyun sektöründeyim cidden sanıldığı gibi kolay bir iş değil , sakın pes etme kendini geliştirmeye devam et belki ilerde beraber bir iş yaparız
Evet açtım.Bu konuyu başka forumda açtınızmı? Sanırım başka bir forumdada görmüştüm bu konuyu.
Düşüncelerin için teşekkürler.Böyle çalışmalar görmek şahsen gayet iyi.
Tabi hevesin bu faydayı arttırır ve sende var.
.Kurulum gerekmiyor. Verdiğim link e tıklayıp dosyayı indirdikten sonra dosya içindeki My Project adlı uygulamayı çalıştırmanız yeterli.
Eline sağlıkYaklaşık bir ay önce tek başıma korku oyunu yapmaya karar verdim. Ama sonra fark ettim ki sandığım kadar kolay değilmiş. Hazır asset kullandım ve kısa bir oyun oldu ama tam hali gelebilir. İndirip oynamak isterseniz eğer, oynadıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleŞükür4.0 - Google Drive
drive.google.com