İlk Oyun Projem (ŞÜKÜR)

ilk kez amatör oyun , 2. korku oyunum ve korku oyunlarını sevmem görüşlerimi ona göre oku kanka
imleç ekranda kalmasa iyi olur beni çok tilt etti onu zaten farketmişsindir.
bi ufak yönlendirci veya info olsaydi iyi olur gibiydi ne yapacağımız hakkında
yerlerdeki kan daha gerçekçi yapılabilir
oyun içindeki yazı fontları değiştirilse güzel olur
eve girince layers of fear gibi animasyon oluyor veya ismi her neyse o güzel olmuş
1652183034659.png
oyun açılırken boyle bi ekran vardı bendemı sorun oluştu anlayamadım

1652183078254.png

karakter gölgelendirilmesi iyileştirilebilir

-------------
bence amatör ve ilk oyun için gayet iyi , birşeyler tecrübe ederek daha iyilerini yapabilceğini düşünüyorum umarım ileride başarılı işlerdee imzanı görürüz.

ilk kez amatör oyun , 2. korku oyunum ve korku oyunlarını sevmem görüşlerimi ona göre oku kanka
imleç ekranda kalmasa iyi olur beni çok tilt etti onu zaten farketmişsindir.
bi ufak yönlendirci veya info olsaydi iyi olur gibiydi ne yapacağımız hakkında
yerlerdeki kan daha gerçekçi yapılabilir
oyun içindeki yazı fontları değiştirilse güzel olur
eve girince layers of fear gibi animasyon oluyor veya ismi her neyse o güzel olmuş
Alıntıyı görüntüleoyun açılırken boyle bi ekran vardı bendemı sorun oluştu anlayamadım

Alıntıyı görüntüle
karakter gölgelendirilmesi iyileştirilebilir

-------------
bence amatör ve ilk oyun için gayet iyi , birşeyler tecrübe ederek daha iyilerini yapabilceğini düşünüyorum umarım ileride başarılı işlerdee imzanı görürüz.
İmleç için baya araştırma yaptım fakat çözemedim onu baya sıkıntılı bir durum farkındayım. Projeye verdiğim süre 1 ay olduğu için çoğu şey yarım ve eksik. O ekran buga girmiş muhtemelen. Ve map tasarlama hakkında pek bilgim olmadığı için oyunun sonuna gidemeyen çok oyuncu varmış. Bir dahaki projemde bu eksikliklere dikkat edeceğim. Oyunu indirip oynadığın ve düşüncelerin için teşekkür ederim.

İmleç için baya araştırma yaptım fakat çözemedim onu baya sıkıntılı bir durum farkındayım. Projeye verdiğim süre 1 ay olduğu için çoğu şey yarım ve eksik. O ekran buga girmiş muhtemelen. Ve map tasarlama hakkında pek bilgim olmadığı için oyunun sonuna gidemeyen çok oyuncu varmış. Bir dahaki projemde bu eksikliklere dikkat edeceğim. Oyunu indirip oynadığın ve düşüncelerin için teşekkür ederim.
rica ederim devamlarını beklıyor olacağım

Yaklaşık bir ay önce tek başıma korku oyunu yapmaya karar verdim. Ama sonra fark ettim ki sandığım kadar kolay değilmiş. Hazır asset kullandım ve kısa bir oyun oldu ama tam hali gelebilir. İndirip oynamak isterseniz eğer, oynadıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler:)

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Eline sağlık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,285
Üyeler
184,613
Son üye
feronias
Geri