İlk Oyun Projem (ŞÜKÜR)

sanal bilgisayar, 7/24 açık, elektrik faturası vb. olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fenerin ışığı arttırılabilir birde map orman yerine terk edilmiş hastane vb. olabilir
Teşekkürler.

Yaklaşık bir ay önce tek başıma korku oyunu yapmaya karar verdim. Ama sonra fark ettim ki sandığım kadar kolay değilmiş. Hazır asset kullandım ve kısa bir oyun oldu ama tam hali gelebilir. İndirip oynamak isterseniz eğer, oynadıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler:)

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Sükretmeyen adamın hikayesi mi bu tayyip baba nın gözünden türk halkı değil mi çöplükten ekmek yiyoruz -şükret şükret onu da bulamayanlar var

Hatta dur porsiyonları kucultelim herkes zargana gibi gezsin

Yaklaşık bir ay önce tek başıma korku oyunu yapmaya karar verdim. Ama sonra fark ettim ki sandığım kadar kolay değilmiş. Hazır asset kullandım ve kısa bir oyun oldu ama tam hali gelebilir. İndirip oynamak isterseniz eğer, oynadıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler:)

korku sevmem ya yeni proje gelirse haber et dostum

deneyelim haci elimize mi yapıscak

Sistem gereksinimleri neler 🙃

Furkan isimli karakterimiz elindekiyle yetinmeyip daha fazla para arzuladığı için define işlerine girmeye karar verir. Bu yolda ona yardımcı olacak hocayla tanışır. Hoca Furkan'a yardım eder fakat Furkan beraber buldukları defineyi paylaşmak istemez ve hocayı öldürür. Zuzula kabilesi furkan'ı bu yüzden rahatsız edecek.(Böyle daha düzgün oldu sank açıklmayaı biraz yetersiz buldum anlatım zayıf kalmış ama onun dışında oyun gayet hoş olmuş elinize kolunuza sağlık)

Güzele benziyor test etme imkanım yok ama gameplay çekerseniz daha çok ilgi görür

Furkan isimli karakterimiz elindekiyle yetinmeyip daha fazla para arzuladığı için define işlerine girmeye karar verir. Bu yolda ona yardımcı olacak hocayla tanışır. Hoca Furkan'a yardım eder fakat Furkan beraber buldukları defineyi paylaşmak istemez ve hocayı öldürür. Zuzula kabilesi furkan'ı bu yüzden rahatsız edecek.(Böyle daha düzgün oldu sank açıklmayaı biraz yetersiz buldum anlatım zayıf kalmış ama onun dışında oyun gayet hoş olmuş elinize kolunuza sağlık)
Evet böyle daha iyi, teşekkür ederim.

Güzele benziyor test etme imkanım yok ama gameplay çekerseniz daha çok ilgi görür
Teşekkür ederim oyun süresi kısa olduğu için şuan böylesi daha uygun diye düşünüyorum.

Evet böyle daha iyi, teşekkür ederim.

Teşekkür ederim oyun süresi kısa olduğu için şuan böylesi daha uygun diye düşünüyorum.
Rica ederim ne demek

Sandım oyun projeni yaptın diye şükür ediyon oyunun ismi şükürmüş la mobil versiyonu varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,015
Üyeler
185,016
Son üye
Vaelche
Geri