sanal biglisayarVds ne
sanal biglisayarVds ne
o link paylaşmadı amaona bakarsanız sizinde 10 mesajınız var
virüs totalden baktım temizHocam 2 mesajınız var pek güvenilir gelmedi .
evde oyunu i dirip deneyeceğim rahat bulabilmek için yorum yazıyorumYaklaşık bir ay önce tek başıma korku oyunu yapmaya karar verdim. Ama sonra fark ettim ki sandığım kadar kolay değilmiş. Hazır asset kullandım ve kısa bir oyun oldu ama tam hali gelebilir. İndirip oynamak isterseniz eğer, oynadıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sistemim kaldırsa oynardım başarılarınızın devamını dilerimYaklaşık bir ay önce tek başıma korku oyunu yapmaya karar verdim. Ama sonra fark ettim ki sandığım kadar kolay değilmiş. Hazır asset kullandım ve kısa bir oyun oldu ama tam hali gelebilir. İndirip oynamak isterseniz eğer, oynadıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Çok teşekkür ederim. Sistem gereksinimlerini bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim ama isterseniz düşük grafiklerde deneyebilirsiniz.Sistemim kaldırsa oynardım başarılarınızın devamını dilerim
Çok teşekkür ederim. Sistem gereksinimlerini bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim ama isterseniz düşük grafiklerde deneyebilirsiniz.
Kral ben oyunun sistem gereksinimlerini bilmiyorum o yüzden dedim.256mb ekran kartı 8gbram e6600 işlemci var düşükte bi 30fps verirse indirip denerim destek olalım yeterki