Sirius Blackw
80+ Silver
Dahası
Technopatta görmüştüm bu akşam indireceğim elinize sağlık.
Sistem gereksinimleri nedir hocamYaklaşık bir ay önce tek başıma korku oyunu yapmaya karar verdim. Ama sonra fark ettim ki sandığım kadar kolay değilmiş. Hazır asset kullandım ve kısa bir oyun oldu ama tam hali gelebilir. İndirip oynamak isterseniz eğer, oynadıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
kanka benim laptop eski sistem gereksinimleri çok yüksek mi sıkıntı olur mu?Yaklaşık bir ay önce tek başıma korku oyunu yapmaya karar verdim. Ama sonra fark ettim ki sandığım kadar kolay değilmiş. Hazır asset kullandım ve kısa bir oyun oldu ama tam hali gelebilir. İndirip oynamak isterseniz eğer, oynadıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
kral ben de bilmiyorum ki indirip düşük grafiklerde bi dene istersenkanka benim laptop eski sistem gereksinimleri çok yüksek mi sıkıntı olur mu?
Kanka indirdim oyunu sıkıntı olmadı ama devam edemedim altıma ettim mükemmel olmuş.kral ben de bilmiyorum ki indirip düşük grafiklerde bi dene istersen
Birkaç sorum varYaklaşık bir ay önce tek başıma korku oyunu yapmaya karar verdim. Ama sonra fark ettim ki sandığım kadar kolay değilmiş. Hazır asset kullandım ve kısa bir oyun oldu ama tam hali gelebilir. İndirip oynamak isterseniz eğer, oynadıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
Erzurum oyunu gibiBirkaç sorum var
1 cami varmı
2 türk bayrağı varmı
3 ezan okunuyor mu
4 arka planda Neşet Ertaş saz çalıyor mu
Bu 4 madde yerli oyunda olması gereken şeyler
TeşekkürlerKanka indirdim oyunu sıkıntı olmadı ama devam edemedim altıma ettim mükemmel olmuş.
Yok hocamBirkaç sorum var
1 cami varmı
2 türk bayrağı varmı
3 ezan okunuyor mu
4 arka planda Neşet Ertaş saz çalıyor mu
Bu 4 madde yerli oyunda olması gereken şeyler