İlk Oyun Projem (ŞÜKÜR)

Kanka traileri izlerken altıma s*çtım.Kapak fotoğrafı çok profosyenel gözüküyor fakat içerik çok zengin değil.Sinematik birșeyler olsa daha iyi olursu ama kim uğrașacak tabi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka oyunu yaparken korkmadın mı la?
Teşekkür ederim kral. Saat gece 12 den sonra oyunu geliştirmeyi bırakıyorum :)

Teşekkür ederim kral. Saat gece 12 den sonra oyunu geliştirmeyi bırakıyorum :)
Valla böyle milli yapımlar çok duygulandırıyor beni.Bu öyle Basit bir giriș seviyesi değil profosyenel bir iș.Biraz daha islam kültürü değilde de genel olsaydı globalde iș yapardı oyun.Bu arada hatırladın mı beni Technopatten sirius black.Ordaki konuna da yazmıștım.

Valla böyle milli yapımlar çok duygulandırıyor beni.Bu öyle Basit bir giriș seviyesi değil profosyenel bir iș.Biraz daha islam kültürü değilde de genel olsaydı globalde iș yapardı oyun.Bu arada hatırladın mı beni Technopatten sirius black.Ordaki konuna da yazmıștım.
Hatırlayamadım ama teşekkür ederim hocam.

Kullandığınız Diller nelerdir? ( c# , c++ vs. )
Kullandığınız programlar nelerdir? ( blender, unity, unreal vs. )
Hazır assetler ücretsiz mi eğer ücretsizse bize de aldığınız siteleri paylaşabilir misiniz?

Kullandığınız Diller nelerdir? ( c# , c++ vs. )
Kullandığınız programlar nelerdir? ( blender, unity, unreal vs. )
Hazır assetler ücretsiz mi eğer ücretsizse bize de aldığınız siteleri paylaşabilir misiniz?
C# dilini kullandım.
Unity ile geliştirdim.

Hocam karakterin adı neden furkan ya zaten oynamaya korkuyordum bu sefer hiç oynayamam 😂

oyunu küçük bir yayıncıya önerdim önerdiği şey, keşke jumpscare ları googledan görsellerden almasaymış iyi olur dedi bende aynı konudayım reis

oyunu küçük bir yayıncıya önerdim önerdiği şey, keşke jumpscare ları googledan görsellerden almasaymış iyi olur dedi bende aynı konudayım reis
Görselleri jumpscare amacıyla yapmadım, bazı oyuncular öyle anlamış. Tam sürümde kaldırdım. Eleştiriniz için teşekkür ederim.

Geri