furkangorur
80+ Silver
Dahası
Fan hızası falan doğru mu. Ters mi takacağım yoksa böyle mi?
Doğru hocam böyle olması lazım ama kabloyu önde görünmeyecek yönde tak kötü durmasınFan hızası falan doğru mu. Ters mi takacağım yoksa böyle mi?
Alıntıyı görüntüle
Kasam küçük ve zorluyor. Kablo arka ya gelecek şekilde tekrar söküp takıyorumDoğru hocam böyle olması lazım ama kabloyu önde görünmeyecek yönde tak kötü durmasın
Aynen hocam arkaya gelecek şekilde olmalıKasam küçük ve zorluyor. Kablo arka ya gelecek şekilde tekrar söküp takıyorum
Hocam sıvı soğutucunun kablosu fana çarpıyor nasıl sığacak bu?Doğru hocam böyle olması lazım ama kabloyu önde görünmeyecek yönde tak kötü durmasın
Sıvı soğutmayı nereye takacagina göre değişir bu
Sıvı soğutmayı nereye takacagina göre değişir bu
Tamam doğru,boru fana çarpıyor demişsin öbür tarafa çevir bence sıvı soğutmayıHocam sıvı soğutucunun kablosu fana çarpıyor nasıl sığacak bu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Hocam sıvı soğutucunun kablosu fana çarpıyor nasıl sığacak bu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Tekrar söküyorum vidalar zaten kazık gibi sert :/ işlemci yi sökmeyi başardım daha en baştayımDoğru da boruları öne getirsen daha iyi olurdu.
DüzelttimBorular diğer tarafa olucaktı zaten hocam yanlış olmuş
Hocam takamadım çok kablo var ve internetten videolar izledim anlamadım. Bilgisayarcı çağırdım bekliyorumBorular diğer tarafa olucaktı zaten hocam yanlış olmuş